...inkább mást választottam! Szóval vannak bizonyos "kivételes esetek" (hívhatjuk Murphy törvényeknek is), amik rendszeresen tiszteletüket teszik az ember életében alaposan keresztbehúzva ezzel számításaikat. Vannak dolgok, történések, események, amik rendszeresen akkor esnek meg az ember lányával, ha éppen hétvége van, ünnepek jönnek... és szerintem bizonyos típusú emberek, sikeresen be is "vonzanak" egy-egy ilyen történést...
A várandósságom előtt sűrűn jártam fogorvoshoz (sajna, nem túl egészségesek a  fogaim ...:( ), kismama időszakomban, talán egy lukasom volt össz-vissz. Viszont kb.2 évvel ezelőtt kaptam egy csodálatos koronát (a hozzáértőknek mellétenném, hogy elviekben gyökérkezelt, csapos fogról van szó), ami az áldott állapotom kellős közepén igyekezett felmondani a  szolgálatot. Hosszas "rábeszélésre" és különböző trükkök bevetésével kibikkeltük ezt az időszakot... és most pár napja ismét érzem, hogy van fogam: sajog, lüktet, ma éjszaka pedig szinte semmit nem aludtam, annyira fájt. (hideg borogattam, ez jól esett neki, úgyhogy szinte állandóan hidegvízzel a számban közlekedem azóta is).
A hab a  tortán: pár napja a kedves fogorvosbarátunk felesége életet adott a kisfiuknak, tehát Ő most két hétig, érthető okok miatt otthon marad a  családjával. Viszont sikerült elérnünk telefonon, egy kollégáját ajánlotta, nemsokára indulunk a Mária utcai ügyeletre, mert így valóban nem mehetünk neki az ünnepeknek. (esküszöm, nem én lennék, ha  nem jött volna közbe valami a nagy hepiségbe :S)
A dolgok oldalát tekintve: az elmúlt napokban úgyis az volt a szívfájdalmam, hogy szívesen feladnám a lakás nyújtotta biztonságot... és egyúttal sor kerül Hunc szellőztető sétájára is. :)))) Ezt hívják: "a kellemeset a hasznossal"-nak? :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr18272295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy 2007.12.22. 15:39:46

Én is mindig a legrosszabb időpontban tudok vagy beteg lenni vagy pedig fogfájós. Kívánom, hogy mielőbb rendbejöjjön a fogad, elmúljon a fájdalom és minden nap megnézem a blogod és Hunortól teljesen odavagyok. Egy tünemény.

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.12.22. 19:23:01

Nekem is mindig a legrosszabbkor jött elő a fogfájás, volt olyan vizsgaidőszakom, amikor Demalgonon éltem, mert egy percem sem lett volna fogorvosra. Remélem, hamar sikerül megszabadulni a fogfájásodtól, és felhőtlenül boldog lesz az első közös karácsonyotok!

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.12.22. 20:46:18

jaj szegény Cucka! a fogfájás a gyengém nekem is...de remélem már mire e sorokat olvasod, minden rendben és már nem fáj...Hunor biztosan élvezte az első sétáját :))))
ma még megírod, hogy mi volt?

Zsibrák 2007.12.22. 21:07:15

Kellemetlen, de túl kell esni rajta...
Kívánunk nektek nagyon boldog ünnepet! És várjuk a karácsonyi beszámolót!
Az Áronbrigád

Pocakos Macska 2007.12.22. 22:33:36

Uhh... Remélem már nem fáj :S Akkor most HuncApu nem bojkottálta a levegőztetést ;)

Ingrid 2007.12.23. 16:10:37

Boldog Karácsonyt Netek!
most már hárman ülitek körbe a fát :) milyen szép ...

Ingrid 2007.12.23. 16:11:09

uppszi , és 3 hetes nagyfiú vagy, Hunor :))) gratulálok

cucka 2007.12.23. 19:51:24

Köszönjük a jókívánságokat! ,
Lyndy isten hozott minálunk! :)
Tényleg... már 3 hetes nagyfiú! :))) Már alig várom a holnap estét!:))) Beszámolok majd rengeteg fotóval is! :)
süti beállítások módosítása