cucka 2008.01.29. 21:41

Kimenő

Ma este, hosszas egyeztetés után, HuncApunak jár a kimenő és végre egyik kedvenc amatőr hobbijának élhet: elment egy nagyon kedves barátjával snookerezni. Megboldogult lánykoromban még hittem, hogy mindez valóban a  játékról szól, de mára már tudom ez mit jelent valójában. Többek között azt, hogy valamikor az éjszaka közepén (2-3 óra magasságában) érkezik haza nem kicsit illuminált állapotban, általában ilyenkor nagyon szokott szeretni (a legjobb feleség, társ státuszt is meg szoktam kapni ilyenkor, természetesen az a  tény, hogy én esetlegesen alszom, semmiben nem befolyásolja a  kommunikációnkat :DDD), elmondja, hogy hányszor nyert/veszített, magába tömi a hűtőszekrény tartalmát, majd elégedett horkolás tör rá, mihelyst vízszintesbe helyezi törékenynek egyáltalán nem mondható testét! Azt hiszem, a mai napon kiegészül a  műsor Hunorral... bár jó előre megkértem, akármikor is ér haza, szépen kérem, ne most bizonyítsa be, hogy milyen jó apa is ő, tehát nem biztos, hogy Huncot ki kell kapnia a kiságyából hazaérkezésekor és azonnal sem kell az éjszakai élményeit megosztania vele! :)))

Holnap megyünk a kötelező csípőszűrésre (szenya módon, arra azért roppant mód kíváncsi leszek, hogyan fog sikerülni felelősségteljes apukává varázsolnia magát a ma éjjel elhajlott HuncApunak ...hihihi!), és ma hoztuk el a beutalókat a gyerekorvostól, aki aggódó anyukának kiírt egy széklet tenyésztés vizsgálatot is. Szépen ott vártak a  megírt beutalók, valamint a kis piros tartály is ott figyelt a  borítékban, amit sikerült megtöltenem az olívzöld macikkal... valószínűleg negatív lesz a tenyésztés eredménye, de aggódó anyuka lelke így lesz teljesen nyugodt és úgy tűnik, kedvenc gyermekorvosunk erre ráérzett! ;)

Mellesleg, a mai maci-ősrobbanást, mindenre ráérző kisfiam, éppen a levesem kanalazgatása közben ejtette meg, miközben mélyen a szemembe nézve hirtelen elvörösödő fejjel magyarázott a kocsiülésében... és ilyenkor futni kell... :DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr34317067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2008.01.29. 22:18:15

Hajrá gyűjtögetés a kis piros tartályba! ;)
És persze kíváncsiak vagyunk milyen lesz a felelősségteljes HuncApu hazaérkezvén és holnap! ;)
És hová futottál HuncÚr elől? Vagy nem előle... ;)

cucka 2008.01.29. 22:32:29

Tisztába tenni, mert tényleg pillanatok alatt áttör mindenen (mennyiségileg is meg minőségileg is ;) )... :DDD

Kende és Anita · http://kende.freeblog.hu 2008.01.30. 07:48:56

:D Az én emberem is ugyanilyen, ha elázik. Akkor vagyok csak igazán gyönyörű! :D Aztán másnap elég egy kis adag levest beleimádkozni, sőt már az ügyeletre is akarta vinnitetni magát, mert ő márazonnal kiszárad!!! :D:D A "macizásból" adhatnál egy kicsit Kendének is. Egyébként csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy valahová odakattintottam, ahol látható volt a neved, és a becézése ugyanaz, mint emberemnek! :)

Pocakos Macska 2008.01.30. 10:20:49

Cucka :DDDDD Sok sikert Huncnak a "zaklatáshoz" az orvosnál :) Na hogy sikerült a hazaérkezés? :)))
Norka ebben hasonlít Kendére, itt sincs maci, pedig én is jobban örülnék egy robbanásnak :)

Ingrid 2008.01.31. 09:27:51

Ez az elázás nekem csak az első két hónapra volt jellemző. Mostanság nincs ilyen. Félek, ha nőni fog és pelust váltunk ismét minden macis lesz :)
HuncApunak pedig kijár a kimenő :) Ő olyan segítőkész apuka... szerencsések vagytok :)
süti beállítások módosítása