cucka 2008.02.20. 23:31

Vendégségben...

Az éjszakáink kissé zaklatottak az oltás óta. Lehet, hogy nincs is összefüggés a  két dolog között, de az tény, hogy Huncos a második éjszakáját töltötte félálomban (vajh mi vár rám ma éjjel?!).  Nem lázas, nincs hőemelkedése sem,  az oltás helye sem fáj neki (kipróbáltam: gyűrögettem, masszírozgattam az oltás helyét, de semmi reakció, csak a szokásos nyögdösései, mintha ő fejtene ki erőt ebben a műveletben). Egyszerűen csak nyugtalanul alszik, másfél-két óránként fölébred és ilyenkor néhol elég a hátsimi, egy kör séta a szobában, esetleg magamhoz szorítás, összebújás, máskor csak az örök megnyugvásos cici segíthet. Ennek fényében, kellően kipihent vagyok és a szemem alatti Derrickes bőrőndök látványa, ha belepillantok a  tükörbe, már fel sem tűnik. (amúgy véletlenül a kezembe került tegnap egy fotó, amin még olyan sugárzóan fiatal, karcsú és szolibarnított vagyok... nemegészen két éve készült ;))

Ennek tetejében az én drágajó férjuram tegnap ismét kimenőt szavazott meg magának, újabb snooker partiként álcázva. Ezt most kicsit nehezen fogadta be a kis szervezetem, de persze megértem az Ő igényeit is, csak az időzítéssel volt bajom. Kicsit paráztam az éjszakától, ennyi. Ezért aztán igyekeztem korán ágybabújni, és a megérzéseim nem is csaltak: éjfélkor meg is volt az első ébresztése Huncnak, aztán fél kettőkor az apukája érkezett haza (jelzem, nem csendben, bár erre csak én ébredtem fel). Aztán sikerült addig simogatnia könnybelábadt szemekkel Hunc hátát, amíg ő is felébredt, majd még a macskáink is kaptak egy bónuszvacsit, így toppon volt a teljes család, HuncApu pedig, mint aki jól végezte dolgát azonnyomban el is aludt.

Indulás előtt lekattintottam a két pocakost együtt:



Ma ki is használtam szánom-bánom tekintetét és elvitettem magam shoppingolni, meg végre postára is eljutottam.

A délutánom pedig barátnőcis lett: meglátogattam PocakKatát az otthonában. Huncost legszebb délutáni álmából ébresztettem, aminek Katához érkezésünkkor hangot is adott. Először egy sima idegenbe-macizással indított
(vittem pelust és csereruhát!), majd álmos nyöszörgéssel folytatta, végül erőteljes bömböléssé alakította repertoárját, megmutatva milyen is egy hús-vér baba! Sikerült annyira felturbóznia magát, hogy vígasztalhatatlan lett, fuldokolva zokogott, majd amilyen gyorsan érkezett a hiszti, olyan gyorsan el is ment és Hunc álomba zuhant. Jót beszélgettünk Katával, aztán fölébredt a  fiatalember, természetesen pillanatok alatt felváltva tömködte mindkét öklét a szájába, ezzel is jelezve, hogy mennyi kalóriát elégetett az alvással és az ordítással. Evett, aztán hazasétáltunk.

Szép volt ez a délután, erőt adnak a mindennapokhoz ezek az élménypillanatok...

Ezt meg kellett örökítenem! A délelőtti bevásárlásból hazatérve Huncot az előszobában vetkőztettem le és így ottmaradt a  cipője... annyira viccesméretű! :DDD


8 komment

Címkék: érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr67347899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2008.02.21. 07:32:09

Érdekes több helyen olvastam, hogy az oltás után elromlanak a babák (nekünk is a 3 hós után nem macizott sokáig magától). Remélem gyorsan elmúlik és Huncnak újra nyugodtabb éjszakái lesznek. Ügyes, vagy, hogy vittél tartalék ruhát :)))) és hogy jól sikerült azért a barátnőzés. :) A két Klón nagyon helyes együtt, és az a mini cipő... Nagyon cuki :D

Lyndy 2008.02.21. 08:34:54

Minden kis manónál vannak nehezebb napok amit ugye nekünk kell viselni. Néha fáradtan, nyűgösen, de ez van. Jó lehetett a barátnőzés, és a kiscipők igazán édik. A kép meg tök jó. Jót nevettem azon, hopgy a "két pocakos". A kis Hunc szép formás valóban. Olyan kis zsurmi. És gyűrni való, meg minden.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.02.21. 08:46:11

jaj de jót nevettem ezen a poston, nem a kialvatlanságodat és Hunc rossz éjszakáit, hanem Huncapu hazajövetelét...szinte látom magam előtt könnyes szemmel simogatni a kisfia hátát...és a bónuszvacsora :))))))))))))))
annyira jó olvasni benneteket!!!!! a cipőtől dobtam egy hátast :)))))))
az oltástól elromlanak a babák????????????? atyavilág, nekem helyből olyan, mint most HuncÚr, nem is viszem el oltásra :)))))))))

pappb12 2008.02.21. 08:55:06

Apa és fia, mint két tojás, nagyon aranyosak együtt. Hát az a kiscsizma haláli. Remélem hamarosan kiheveri Hunc az oltást, és újra vidám lesz.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.02.21. 09:52:10

remélem az éjszakátok nyugiban telt! kellenek ezek a délutáni feltöltődések, no és huncapunak is az esti ;)

Kata763 2008.02.21. 10:02:00

Jaj, drága Cuckám, itt is köszönöm a látogatást, nagyon jó volt!:)
Szegény Huncika kicsit tényleg nyűgös volt a fáradtsága miatt, de azért én azt is megemlítem, hogy a sírás előtt, és ébredés után csak úgy szórta az elbűvölő mosolyait!:) És azok a fodros kis combikák!:D:D Imádnivaló kislegény!:D
A két pocakos klón olyan jól mutatnak együtt:D A kis cipő nagyon édes!:D
Remélem, Hunci hamar túl lesz ezen az oltáson, és nyugodtabbak lesznek az éjszakáitok!!! Puszi!

masika · http://farkaslili.mindenkilapja.hu 2008.02.21. 11:09:24

Hunor! Engem is ki szoktak cserélni mindíg oltás után 1-2 napig. Néha jó néha rossz a csere!
És ha ez megnyugtat 3 napja Én is felébredek éjszaka, amit nem nagyon szoktam megtenni. Anyának is Derrickes szeme van miatta:-)

Lili:-)

Bingi 2008.02.21. 12:24:18

Igen, egy kis barátnőzés, kimozdulás otthonról valóban csodákra képes! Kicsit feltöltődik tőle az ember:)
Huncúr igazán formás baba! Nagyon kis dárga...na és azok a topánkák!
A férfiak meg úgy tűnik képtelenek a csendes közlekesére:D
süti beállítások módosítása