... ha hétvége, akkor diznyóvágás! Akár ez is lehetne a mottónk, az elmúlt hetek tekintetében, de úgy tűnik, ebben a  szezonban, nem áldozunk fel több konnektor-orrút (szigorúan!) a tejcim mennyisége és milyensége érdekében! ;) Szóval, egyre merészebbek vagyunk, egyre többször és egyre távolabbi zúgait vesszük célba kishazánknak, melyeket Hunornak már ilyen fiatalon is meg kell ismernie! Most Somogy megyében esett HuncApu áldozatául egy csini mangalica, és valóban ez az utolsó... (ha másért nem, hát azért, mert dugig van minden fagyasztónk és fagyasztóládánk!)

Hunc példátlan magaviseletét már meg sem említem, mert előbb vagy utóbb az a vád fog érni, hogy csak "fényezem", mert a sajátom, de a tények magukért beszélnek: pénteken este 9-től, reggel fél 6-ig aludt ismételten "idegenben", szombaton egész nap ki volt csapva a friss levegőre, ahol hatalmasakat aludt, szintén gyerekek között volt, akik gyöngéd kis kezeikkel nem mindig szándékosan ugyan, de néha elég erőteljes simogatásokban részesítették. (teher alatt nő a  pálma!) Napközben 3-4 óránként ébredt, ilyenkor hatalmasakat szopizott, kicsit huncorgott, hogy aztán még nagyobbakat aludjon. Estére annyira belefáradt, hogy már 8 órakkor megkezdte éjszakai álmát, viszont 2-kor arra ébredtem, hogy hangosan cuppog: éhes volt! Evett, aztán aludt reggel 9-ig!

Hazafelé jövet belátogattunk Paksra, az Origóba, egy kis szeretetcsomagért... Sajnos, csak rövid látogatásra telt időnkből, de ez is léleksimogató volt. Hunc annyira megérezte az ottani légkör erejét, hogy kiütve aludt egy órácskát, és aztán nagyon nehezen lehetett felébreszteni, de sajnos jönnünk kellett, mert HuncApu vasárnap révén, dolgozik. A kocsiban Hunc, továbbfolytatta megszakított álmát (kocsiban szigorúan csak cumival hajlandó aludni!), ölelgetve a Szent Csirkét (mintegy mellékesen megjegyezném, Hunc tegnap óta tudatosan és ha kedve úgy tartja, képes megfogni a tárgyakat és elvinni a szájáig!)



Mindig magával ragad a vidéki élet festői szépsége. Az a gondtalan derű, ami az ottélő emberekből árad. Az a ráérősség, az a  fajta nyugodt életszemlélet, ami ebből a  rohanó, izgága és egymás mellett elsikló nagyvárosi világból mára már teljesen kihalt (vagy talán soha nem is volt meg). Az egyszerű dolgok ésszerűsége, az ott élők természetessége...  HuncApu szavaival élve: "nekem nem kell más, csak egy búboskemence a  sarokba és egy (boros)pincekulcs a zsebembe!" ...én azért ennél egy kicsivel többre vágyom...;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr15352921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy 2008.02.24. 20:50:20

Nagyon jó fiú ez a Hunc. Büszke is lehetsz rá. Elhiszem, hogy jó vidéken, ott mégiscsak nyugisabb és csendesebb. Nekem a szüleim laknak vidéken és csodajó oda kimenni. megszabadulni a város zajától. Annyira jó, hogy így ragaszkodik a csirkéjéhez. nagyon aranyos

Ingrid 2008.02.24. 21:28:17

Óóó... szerencsés vagy te ezzel a fiúval, Cucka :)))
Imádnivaló, tökéletes géneket örökült és nagyon a kedvedben jár az alvásaival ;)
Békésen szundikál. Bogyóapu azt üzeni, élvezd ki ezeknek az alvásoknak minden percét, mert később lesz nemulass ;)

Na és a Csirkeimádat.... haláli! Nagyon tetszik. Helénának is megmutatom reggel ;)

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.02.24. 21:37:55

Nagyon jó baba Hunc tényleg. Viszont Ingriddel egyetértek, ezt használd ki még most, mert egy hónap és fordul a világ!

Masi Anyu

Ingrid 2008.02.24. 21:38:15

A filmcímre külön reagálnék: jó választás :)

Kata763 2008.02.24. 22:54:51

Drága Cucka! Örülök, hogy jól telt a 7végétek!:) Én is szeretem a vidéki élet nyugalmát, a csendet, teljesen más, mint egy nagyváros. Az emberek is. (Persze, amikor meg ott éltem untam, és elvágyódtam, de ez így szokott lenni:D )
Hunci tüneményes, és csak reménykedem abban, hogy az én Picilányom is majd ilyen jó alvókával fog rendelkezni!::))
Annyira ééédddeeesss ezzel a cumival!:D Puszi!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.02.25. 08:32:37

tényleg szerencsétek van manóvárival :) örülök, hogy jól telt a 7végétek! és ez a csirke :D

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.02.25. 11:37:03

szentcsirke :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nagyon édes ez a kép és nagyon ügyes, hogy már tudatosan fog dolgokat...és nagyon "jólnevelt" fiú...
sok puszi nektek!

RKriszta · http://www.barni.blog.hu 2008.02.25. 12:02:38

Nagyon jó volt olvasni ezeket asorokat, remélem sok iylen szép pillanatotok lesz még....édes ez a fiú

Pocakos Macska 2008.02.25. 13:28:41

De kellemes naopjaitok voltak :))) Bizony a levegő nagyon jót tesz :) Édes Hunc :)

Maráczi ANdi · http://www.jasonkalandjai.blogspot.com 2008.02.25. 20:57:01

Köszi a kedves hozzászólást.
Ígérem jövünk másjkor is, nagyon kedves kis naplót vezettek.
Maráczi Andis és Jason
süti beállítások módosítása