Történelmi pillanatokat éltünk át tegnap délután, megtörtént ugyanis az első közös kimenőnk HuncApuval. Olyan programot választottunk, ahonnan le lehet lépni azonnal, ha gond van, ezért jól jött egy kedves barátunk meghívása egy ékszerkiállításra. (legalább szarkai mivoltom kielégülhetett). Koradélelőtt magunk mögött hagytuk a vidéki életet, hogy délkörül már a zajos fővárosi forgalomba érkezhessünk, aztán röpke látogatás dédinél, (végre ott kezdtünk és így Dédi Hunc mosolygós arcát is megismerhette, nem csak a nyűgös-fáradtat), aztán HuncNagyi és Sóginő következett, ahol alaposan feltankoltam Hunormanót és egy óvatlan pillanatban (büfiztetéskor) leléptünk. A kocsiban elkövettem a gyors smink merényletét magam ellen, és próbáltam átitatni magam a Gondatlan Világlány szereppel. (közepes sikerrel). Végre elől ültem a kocsiban és már ez is olyan fura volt... aztán meg nem volt háttér zaj (cuppogás, szuszogás, gügyögés).
A helyszínre érve már kicsit oldottabbak voltunk mindketten, bár én azért felhívtam a fiamat Sóginőt. Akkor éppen kicsit morcos volt, de pár perc elteltével már érkezett Sóginő sms-e, hogy Huncos elaludt, majd újabb pár perc és megkaptam HuncNagyi sms-ét is, hogy most már Sóginő is édesdeden alszik. :)
Pár kört még sétáltunk az igényesnek és színvonalasnak sajnos egyáltalán nem mondható kiállításon (a prospektusgyűjtő nemzetség volt túlsúlyban, a kiállított ékszerekre pillantást sem vetett, csak az ingyen prospektusra, ajándékzacsikra és tollakra fókuszált), aztán hazamentünk. Hunor összegömbölyödve elszusszant... festői szépségű volt...
Köszönjük az édes álmai őrzését!

7 komment

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr76374482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.03.10. 16:54:28

Jujj de irigy a kiállítás miatt! Bizti nagyon szépésges volt! Remélem csütörtökön azért a fagyikehely fogyasztás közben nem csak Hunc lesz az agyadban! ;) Jaj már alig várom......

Mazsola01 2008.03.10. 17:48:21

Sajnálom, hogy az emberek ezért mennek kiállításra! Azért örülök, hogy megvolt az első ilyen napotok, és túléltétek mind :))

Ingrid 2008.03.10. 18:18:45

Hűűű... először irigykedtem a kiállításra, aztán meg kicsit elkedvtelenedtem... kár, hogy ilyen volt, de legalább KIMOZDULTATOK!
Nagyon örülök, főleg annak, hogy van aki vigyázzon Huncira, amíg ti kimenőztök. Remélem sok ilyen megmozdulásotok lesz még.

Szöszi-Andi 2008.03.10. 20:51:14

Gratulálok az első kimenőhöz :)
Szuper lehetett :)
És Hunc is ilyen jól viselkedett .. ez nagyon ígéretes ..
A program lehetett volna jobb is ahogy írod .. de kezdetnek szuper!
Mi még élvezzük az együttlétet .. de már 1 hónap sincs, és növekszik a lakásban a létszám :D

Bea 2008.03.11. 08:38:18

Büszke lehetsz Huncra, hogy ilyen jól bírta nélületek. Akkor gyakrabban is kiruccanhattok majd:)Nem tudom, mi mikor tudunk kettesben elmenni valahová, mert nemigen van kire bízni Manót, sajnos minden nagyszülő vidéken lakik.

Pocakos Macska 2008.03.11. 09:22:55

Szuper, hogy ilyen jól alakult! A kiállítást sajnálom, de tényleg "próbának" minden szempontból jó volt. ;)

cucka 2008.03.11. 11:22:42

Csillaglány, csütörtökön garantáltan oldott leszek! ;)
Igen, Ingrid, igazából teljesen mindegy volt, hol töltjük el az időt, a hangsúly a kimozduláson volt kettesben. Újabb távlatok nyíltak, most már esetleg egy-egy mozi is beleférhet! ;)
És köszönöm Lányok, valóban büszke vagyok Huncra, hogy ilyen jól viselkedett és mázlink van, hogy itt van a családunk és számíthatunk Rájuk!
Bea, esetleg barátokra nem tudjátok rábízni Mátét? mondjuk ugyanilyen kipróbálásos program keretén belül?
Szöszi Andi, már nagyon várom én is, hogy növekedjen a családi létszám Nálatok! ;)
süti beállítások módosítása