cucka 2008.04.16. 17:15

Alkotói válság

Néha olyan napok követik egymást, aminek egyetlen percét sem akarod elveszíteni, minden másodpercet meg akarsz élni és minden édes cseppjét magadbaszívni, vele jól eltelni és belőle meríteni erőt az esetlegesen szürkének amúgy sem nevezhető hétköznapokhoz. Ilyen napok követték egymást mostanában a mi életünkben is. És ilyenkor képtelen vagyok bármit is kipréselni magamból. Elvonulok egy sarokba és csöndben emésztgetem az édes pillanatokat.

Tegnap volt egy csodálatos élménytalálkozóm két csodahölggyel, Forgószél Királynő karján a KisHercegnővel látogatott meg minket... elapadtak a szavaim, olyan hazatértem érzés van azóta is bennem, amiről nem lehet és nem is tudok beszélni... ha meglátod a szépet, a békét, a csodát a világban, akkor önmagadban is rend van, hiszen a világ egy tükör, amit benne látsz az valójában önmagad képe... és Bennük nagyon érezhetően ott volt a béke, a rend, a harmónia...

Hunor is érzi a változást (tüköreffektus: talán most én sugárzom belé a nyugalmat), ugyan nyűgösködik, nyálzik és újra odavannak az átaludt éjszakáink, huncutabb, mint valaha! Nagyokat nevet, sikkant, lefektetéskor hasról hátra fordul, hogy aztán ébredéskor ismét a hasán találjam, az ágy valamelyik végéhez lapulva. Továbbra sem fordul vezényszóra, csak ha éppen ahhoz van kedve.


A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2428590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.04.16. 17:49:11

Látod-látod!
Mindig a legjobbkor történnek az ilyen dolgok ;) Forgószél Királynő azért érkezett Hozzád, hogy feloldozzon az alkotói válságból! És hogy megmutassa milyen csodás körülötted minden...
Hunci imádnivaló! Olyan mosolygós, szép és NYUGODT baba :)
Az én kis komolykám Hozzá képest.... itt csücsörít a hintában és csak várja, hogy ismét felvegyem...

Zsó - nikibaboca.freeblog.hu · http://baboca.blog.hu 2008.04.16. 21:51:15

De jó Nektek, hogy találkoztatok!
Hamarosan mi is meglepünk Titeket! ;)
Puszka!!!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.04.17. 08:42:35

ennyi randi! na és Hunc ezen a képen! drága kis manó!!

cucka 2008.04.17. 10:54:29

Drága Ingridem, iszom szavaidat! :)
Zsó, drága, csak nem valami "meglepetésre" készülsz? ;)
Pihü: most ezek mennek ;)

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.04.19. 07:13:08

Én is szeretnék talit még. Még, MÉG!!!!! Igaz, hogy rólam nem írtál ilyen bensőségesen és magasztosan de hátha azé no jó lenne talán... * szégyellősen elpiruló* és Zsóval is igen-igen-igen!!!!!

cucka 2008.04.19. 10:01:43

jajj, Csillag, ne izélj már! :) Forgószél Királynő nagyon régi ismerettség... és nagyon régen nem találkoztunk személyesen... nagyon sok átrágnivalónk akadt... és tudod, ez a kapcsolat még valahova mélybe, a gyerekkorba vezet vissza. Az új kapcsolatoknak idő kell, hogy gyökeret ereszthessenek... :)
És tényleg jó lenne újra találkozni! :) (mer lassan gyűjtést fogok szervezni a Szegény Telefonon Sokat Beszélő Otthonülő Anyukák Megsegítésére! ;) )
süti beállítások módosítása