cucka 2008.12.17. 17:21

Bárcsak...

Közeleg a karácsony, és nem hiszem, hogy csak én érzem  úgy, hogy kezdenek felszaporodni a támogatásokért protestáló alapítványok. Úgy gondolom, ilyentájt mindenki szíve csordultig telik, bőkezűbb lesz, kicsit befelé néz és megpróbál hálát adni a békés, puha estékért, a tüzhely melegéért, az összetartozás szeretetteljes hálójáért, az asztalon a főtt ételért és mindközül a legértékesebbért - a családunk egészségéért.

Hunornak pedig igyekszem átadni ezt az érzést... igyekszem megtanítani arra, hogy a szerető cselekedetek egész életre szólnak.

Idén már Hunorral (nomeg drága barátainkkal, akikkel tavaly nem sikerült összehangolnunk egy Andrássy úti sétát...) látogatunk ki a Mikulásgyárba. Idén majd Ő adja át a Mikulás(lány)oknak az összekészített csomagot... és szeretném hinni,  hogy valakinek szenteste ezzel mi is egy mosolyt csalunk az arcára... hogy valakinek igazán örömet okozhatunk, apró odafigyeléssel, törődéssel... csak annyival, amennyiről valójában kellene szólnia az ünnepnek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr84828371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doridia 2008.12.18. 10:03:26

Milyen igazad van! Én a cipősdoboz akcióba szoktam részt venni de nagyon jó érzés jótékonykodni. Remélem én is kicsi mosolyt csalok a gyerekek arcára!
Nagyon kedves gesztus tőletek a mikigyár! :))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.12.18. 20:45:48

példaértékű, hogy Huncot ilyen hamar megismerteted az adni jó érzéssel. biztos vagyok benne, hogy amikor a csomagotok célba ér, dobban egy nagyot, több szív egyszerre

CsJ 2008.12.19. 11:03:12

De aranyos lehet Hunc, ahogy átadja a csomagot! Olyan klassz, ahogy megismertetitek az ajándékozással, az adakozással :)
Nálunk ilyenkor az állatok az ajándékozás "célpontjai". Az idén autóproblémák miatt egyelőre elmaradt az ilyenkor szokásos menhelylátogatás, ajándékozás, majd januárban fogjuk pótolni.

Masika és Lili · http://farkaslili.mlap.hu 2008.12.19. 11:53:40

Mi is a cipősdoboz akcióban szoktunk ajándékozni, bár ez sajnos idén elmaradt, ugyanis Apát kicsit felháborította, hogy bemondták a tv-ben, hogy a csomagokat kiviszik az országból, és, hogy ne tegyél bele használt dolgot.
A használt dolgot még csak csak megértem, na de miért kell kivinni az országból??? Itt nincs elég rászoruló???
Szóval idén mi nem ajándékoztunk, de jövőre már Lili fog!

Mazsola01 2008.12.19. 15:43:09

Mi tavaly Mikulás gyáraztunk :)
A tavalyi cipősdoboz kimaradt, aztán megfogadtam, hogy majd most, erre mire észbekaptam már lejárt a leadási idő :O
Jövőre bepótolandó két dobozt csinálunk :)

cucka 2008.12.21. 19:41:48

A cipősdoboz akció idén kimaradt nálunk, de oda is szoktunk csomagolni. :)
CsJ: régen mi is menhely látogattunk,örülök, hogy vannak még ilyen "csodabogarak" rajtunk kívül is. :) Jövőre talán oda is eljutunk.
süti beállítások módosítása