cucka 2009.01.18. 20:09

Mindenségesség

Hiszek a kimondott/leírott szó erejében... alighogy papírra vetettem Huncos taknyolódásos-lázaskodását, máris jobban lett a gyermek. (persze, javuló tendenciájában kiemelt szerepet játszhatott újabb 2 szombatra kibukkanó fogacskája is, újfogakat fotózni egyelőre nem enged!). Kicsit még folydogál ugyan az orra (törölgetem bőszen), de az orrszívózás mennyisége lecsökkent az altatás előtti minimál-mennyiségre, bár Huncost elnézve, olykor még ezt is soknak ítéli. Így utólag már könnyedén meg tudom ítélni, hogy csak a szokásos fogzása párosult egy laza náthával.

Párásítónk lett, szerencsére családon belül megoldódott, valóban zongorázni lehet a különbséget. Részemről szerelem és óriási lehetőségek tárháza nyílt meg ezáltal... már azon agyalok, miket is fogok párologtatni a jobb levegőnk érdekében.

Szombaton HuncNagyi bevállalta HuncBogárkát, így vééégre nekivághattunk a városnak, és pótolhattuk HuncApu kinőtt ruhatárát. Lelkünket nyomta már a Hunc-szülinapi HuncNagypapa-féle ajándék, egy svédcsodás kisasztal és kisszék, melynek kiválasztása ránk volt bízva. Szenvedtünk is eleget a döntés meghozatalakor, ugye ilyenkor mindig ezer kétely és kérdés felmerül, számotvetettünk, osztottunk és szoroztunk, ez könnyen tisztítható, átfesthető (dekorálható!) és olybá tűnik, tartós darab lesz. (HuncApu súlyát is elbírta). Hunor is elégedett volt a választásunkkal, most már székről intézi az intéznivalóit és még az sem tántorítja el ettől, hogy egyedül még nem éri fel, tehát felmászni sem tud rá, viszont szépen nyekeregve kéri a felültetést, valamint, hogy a mai napon sikerült székestől kidőlnie az asztal mellől.

Dj Pelenkási keveri a zenét:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr98885984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöszi-Andi 2009.01.18. 22:56:17

Jól van, gyógyuljon is a kis Huncos :)

Székestül kidőlt? Jaj szegénykém! Nem semmi lehetett, örülök, hogy kutya baja :)

Oh, milyen nagy fiú a videón :) nagyon édes pasi!

Ingrid 2009.01.18. 23:27:51

Ugye milyen jó hosszú idő után végre ismét a civilizációban lenni???? :) És nem gyerekkel a nyakadon, meg az órádat nézve, hogy sietni kell, emrt alvásidő, etetésidő, stb.... Jaj, de nagy kincsek ezek a nagymamik :)
Hunor kis társalkodósarka csodás, már csak kakóvendégeket kell hívnia és pókerpartit szervezni :) Na jó :)))))), ezek a kockák is megfelelnek, úgy látom ;)

Eriberi 2009.01.19. 00:17:46

Dj Pelenkási-Pálinkási? :DDDD

Még meg se dícsértem az új frizuráját KicsiMacsónak! Nagyon csini vele!

Én már előre félek az ilyen székestől borulásoktól... :S

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.01.19. 09:22:12

A szó ereje nálam is működik... csak sajnos fordítva... alighogy leírom, hogy Matyi milyen jó, eszik, alszik, játszik, máris produkál egy horror napot, horror éjszakával. De örülök, hogy Hunor legyűrte a kórt. Dj:-DDDD Matyi tapsikolva hallgatta végig a produkciót:)))

Ingrid 2009.01.19. 09:45:10

Párásító-extra info:
Mi éppen most takarítottuk ki a párásítónkat. Kicsit több mint egy év alatt ez a második szűrő, amit cserélünk benne. Igen csúnya, elkoszolódott állapotban található ennyi idő után (kb. fél év) egy szűrő, ami állandó üzemmódban van... ráadásul a mi környékünk budapesti viszonylatban még tiszta levegőjűnek mondható...

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2009.01.19. 10:37:25

hehehehe :DD hiperaranyos! nagyon jól áll neki az asztalka. szerintem a jogi és közgazdász tanulmányai könnyebben fognak bevésődni ilyen ingóság mellett ;)

gneke 2009.01.19. 11:51:18

Szia!

Nagyon aranyos a DJ! Szuper felvétel:DDDD

CsJ 2009.01.19. 14:54:54

HuncÚr már egy komoly felnőtt férfiember, saját asztallal, székkel, és hozzá illő komoly nézéssel :)

cucka 2009.01.19. 15:22:02

@Szöszi-Andi: megvan videón egészen a pottyanásig, de ez meg is marad családi vidiónak... nem égetem a fiatalembert vele! ;) @Ingrid: vettem salvus vízet ma! :) És igen, valóban jó volt, kicsit gyerek nélkül a próbafülkében, nem nézni az órát úgy vásárolgatni... és mindezt úgy, hogy bizton tudod, hogy a kiscsillag jó kezekben van idehaza! :)
@Eriberi: sokkal drámaibbnak tűnik, mint amennyire komoly valójában az ilyenfajta esés. Az anyatermészet úgy találta ezt ki, hogy egy ekkora huppanástól még ne legyen semmi bajuk. :)
@tollpihü: :))))
@PBea: én már nem tapsikolok örömömben amennyiszer egy nap hallom ezeket a dalokat, viszont erős fülbemászó hatással bírnak: néha zuhanyzás közben azon kapom magam, hogy valamely dallamkát dúdorászom. :)))
@gneke: tényleg az, nopersze, én maximálisan Huncfüggő és elfogult anyuka vagyok! ;)
@CsJ: érdekes megfigyelés, mert valóban sokat komolyodott Huncos. Alapjaiban még mindig mosolygombóc, de egyre többször figyel komoly arckifejezéssel. :)

Pocakos Macska 2009.01.20. 22:55:02

Örülök, hogy tudtatok kicsit "intézkedni" :) Édes nagyon a fiad :)))))
süti beállítások módosítása