cucka 2009.05.18. 10:11

A nagyfiúk...

... már nagyágyban alszanak:

Hetek óta problémát jelentettek, Huncos rácsos ágyból való érdekes landolásai, melyek a fáradtságával egyenes arányban sikeredtek egyre rosszabbra. (kiesett, lengedezett a rácsos ágy tetején, beakadt a rácsokba...). Hetek óta tipródunk, melyik ágy lenne az az áthidaló megoldás, amely egy ideig megoldaná ezt a lehetetlen helyzetet. Ma már tudom, olyan rácsos ágyat kellett volna beszereznünk annak idején, melynek a középső rácsai a gyerek növekedésével, kiszedhetőek, így könnyebbé tehető a közlekedés számukra. Az akkori ágyválasztásnál viszont még nem értettem, miért lehet ez hasznos bárkinek is?!...
Végül erre a heverőre esett a választásunk, melyet Hunor oly nagy szeretettel vett birtokba, és oly lelkesen vette ki részét az összeszerelésében is.
(bár nem potyog le róla, azért első éjszakára, a biztonság kedvéért a lemászókához helyztem egy nehéz tönkönybúza szoptatóspárnát).

Végül, -mint a mellékelt ábra is mutatja- maradt a mi hálónkban a fiatalember, úgy döntöttünk, túl sok lenne a változtatás egyszerre. Hogy így hova kerül KisTesó ágya? Reménykedünk, hogy addigra már sikerül elköltöznünk innen, ahol Huncos azonnal különszobába kerül... KisTesó meg... követi a nálunk megszokottakat: a mi hálónkban kezdi ő is a pályafutását!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr681128230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eriberi33 2009.05.18. 11:02:16

Nagyon édes, ebben a hatalmas ágyban! :)
Mikor kezdte el ezt a kimászósdit?? :-O Félelmetesen hangzik...
Nem mászkál ki az ágyból, ha nem akar aludni?

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.05.18. 11:22:14

Szuper az ágy, én is valami hasonlóban gondolkodom Matyinak. De előbb megvárom a tapasztalataidat:)

cucka 2009.05.18. 13:41:17

@Eriberi33: pár hete jött arra rá, ha erőlködik, képes felhúznia magát az ágy peremére, majd kedvtől és erejétől (fáradtsági szintjétől) függően billegett, kiesett, fennakadt... rossz volt nézni is... :S
Első éjszaka nem mászkált ki az ágyból, annyira az újdonság ereje volt ez a nagy, hatalmas, külön ágy, de tegnap persze már 3-szor játszottuk el a szokott rítusunkat, mindháromszor visszamászott mellém, aztán hozzámbújva aludt el és úgy deportáltam át a sajátjába. :)
@PBea: egyelőre jók a tapasztalataink, azt leszámítva, hogy ma egész délelőtt rávaló lepedőt kerestem (80x160 cm), de csak egyelőre be kell érnem, egy 70x140-essel. :S

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.05.18. 15:45:37

Lepedő???? Minimáldizájner Hunor úgyis lerángatja:))))

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2009.05.18. 19:20:00

visszabújt melléd? nahát, nem is értem miért:)))
édes lehet majd két pöttömmel egy ágyban aludni:)))

cucka 2009.05.18. 22:21:04

@PBea: mondjuk, ebben van valami igazság, de ma estére annyira elfáradt az egész napos menetelésbe, hogy ereje se volt kihámozni a matracot a lepedő alól! :)))
@hugomum: hááát, mindenesetre kíváncsi leszek a következő, nehezített szintre! :)))) Mondjuk, én egy olyan típusú kisemberre számítok, amilyen Huncos is volt az első évében, (olykor pocakfájdogálós, sokszor kelő, éberen alvó, sokat szopizó...), így azt gondolom, eléggé felkészülten vágok bele és igyekszem előre pihenni. :)))

LiliBogar 2009.05.19. 22:52:40

:) Lili is egy ilyet kapott ;) csak az övé 3 méretre állítható :)
Kiságyból meg szintén nem kivehet rácsosunk volt... az oldalát lehetett levenni... vagy lejjebb állítani...
Ki tudja melyik a jobb megoldás :-P nekünk ez volt a célratörőbb ;)
Szép álmokat az új nagy szépséges ágyikóban!

Pocakos Macska 2009.05.20. 15:16:16

Nekem is nagyon tetszik az ágy! Uhh, szerencsére Nórinak eddig nem jutott eszébe bepróbálkozni a kimászással :S
süti beállítások módosítása