cucka 2009.07.22. 20:50

Máigbírós

Amikor még csak kósza gondolat volt annak a lehetősége, hogy lányunk lesz, megfogadtam, semmiben sem fogom másképp stafírungozni, mint a FiúTesót. Továbbmegyek: Huncos picibabakori rucijait enyhe tudatossággal igyekeztem uniszex-ként válogatni, azaz nem volt minden klasszikusan babakék színű. Sőt, bátorkodtam kacérkodni a színekkel (van narancssárga szövetnacija is, de a ruhatárában akad tulipiros hanorák is), hiszen mázlinkra, Hunor első pillanattól egy kiskrapek sajátosságának a dominanciájával érkezett közénk. (igaz, előfordult már, hogy lekislányozták a játszótéren, és mindezt  tették úgy, hogy még a nevét is hallották... ).

Az első elgyöngülésem akkor volt, amikor hazatérve a mindenteldöntő ultrahangról, emésztgetni kezdtem a nemek ilyenirányú változását, bárgyú mosollyal mormolgatva a bűvös szavakat lesz egy lányom, és a semmiből bevillant egy szívbemarkoló gondolat: de hiszen Hunornak kutyás-macskás rácsvédője van, ami poénos és aranyos ugyan, de nem kifejezetten egy kislányos darab, majd a következő agybénító gondolat már az volt, hiszen nincs is baldachinunk... egy királyleányka baldachin nélkül?! Erről egyelőre már leállítottam magam, bizonytalan időre, gyakorlati szempontokat figyelembe véve. (szinte láttam magam iccaka, két szoptatás között a baldachinba gabalyodva szentségelve-fogcsikorgatva... persze, mindezt csöndben, hogy a dedet még véletlenül se ébresszem fel...)

Viszont, ma beszabadultam egy babaturiba és menthetetlenül elvesztem a sok rózsaszín habosbabos nőcicucc között... így van már kb másfél-kétéves korára való (a méreteket illetőleg Huncost vettem alapul), tipegős-topogós kisruha szép számban, melyből egyet kedves barátnőm rá is adott a kéznéllévő modellünkre. Naszóval, 2011 nyarán lesz egy remélhetőleg kevésbé riadt ilyenünk, lányban (apró ellentmondás: a ruhácska alatt a minimacsós pólója leledzik):

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr261261720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillagbaba1 2009.07.22. 21:28:08

Ha egyszer beindul a Királylány stafírungvásárlás alig van megállj :) Tapasztalat :):):):) Viszont ez egy nagyon édes ruha, szinte látom Minka Hercegnődet ebben a csodában :)

micka · http://micka.freeblog.hu 2009.07.22. 22:20:01

HUncrajongóként tiltakozom azellen, hogy ilyen kompromittáló tanszszekszes fotók kerüljenek fel HUncról nzilvános helyre:-)) még ha olyan hihetetlenül meglepett arcot vág, akkoris:-D

Baybee 2009.07.22. 23:28:39

De izé vagy!!!
Na látod ez az a kép, ami miatt már most gyűjthetsz a pszichológusra. :O) (de asszem ez az én bűnöm (is), úgyhogy felesben állom majd) és így elnézve a ruhácskát simán lehet, hogy fordítva adtam rá.

Eriberi33 2009.07.22. 23:43:21

Nekem nem úgy tűnik, mintha élvezné... :D:D
a másik, ami feltűnt: mennyit nőtt a másik kép óta! :-O

A vásárlási lázzal megértelek teljesen... Hiszen LESZ EGY LÁNYOD! ;)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.07.23. 08:30:31

Jaj n e is mondd!!!! Én már évek óta kislányruhákat nézegetek minden boltban. Ha egyszer kiderül, hogy lányunk lesz, hát.... nem tudom hogy fogok tudni megálljt parancsolni magamnak:))))

gneke 2009.07.23. 10:01:58

Nem kell megálljt parancsolni és ellenállni a lányruhák vásárlásának:DDD
Emlékeim szerint én nem azért akartam lányt, hogy rózsaszínben tudjak valakit öltöztetni, de mikor megszületett a 56-62-es ruhatára már megvolt uniszex színekben, de 68-ból alig volt más, mint rózsaszín. De ez csak másfél év múlva tudatosult:O (mikor öcsike is 68-as méretű lett...) Kétévesen pedig a rózsaszínen kívül más színű ruhát fel sem vett szinte, nagyjából 5 éves koráig!

masika 2009.07.23. 11:25:05

Na Én ugyan ezen morfondíroztam múltkor, mi van ha nekem egyszer fiam lesz, mindenből vehetek újat.
Láthatólag Hunc kitőnő próba baba lesz majd.:-) Nagyon édes ez a kép róla.:-)
süti beállítások módosítása