cucka 2009.09.13. 21:45

Extázisban

Amit már rég szerettem volna megörökíteni azok Hunor elmúlt időszakban kezdődő extatikus örömtáncai, felpörgései. Ha valami olyan éri, aminek örül, ha olyan helyen vagyunk, ahol jól érzi magát, tetszik a légkör, sok ember megfordul, Hunc kiteljesedik, visít örömében, táncol, pörög-forog, tüsténkedik és ami elmaradhatatlan: ha igazán jól érzi magát, otthonosan leveti a cipőjét, bárhol is járjunk.

Az élménypark után betértünk egy hangulatos vidéki kisvendéglőbe ebédelni, aminek szerencsére hatalmas udvara volt és egy kis helyisége, ahol gyerekjátékok voltak elhelyezve, így viszonylag tűrhető ritmusban és majdnem egyszerre sikerült megebédelnünk mindhármunknak.

Közvetlenül a megérkezésünk után készültek az alábbi újhelyfeltérképező videók: 

 

(csak, hogy a múló idő szépítő ködfátyla végső feledésbe ne merítse ezeket a könnyített meneteket... )

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr611379902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.09.14. 09:35:05

:))) Ahogy szépen odahelyezi a cipőjét a padkára:))) Rendszerető gyermek ez a Hunor:)))

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2009.09.15. 19:22:38

igen, amit Bea eszrevett, en is irni akartam:)) micsoda rend lehet otthon:))
nagyon szuper , hogy feltalaltak a kamerat, mert ezeket a pillanatokat meg kell orokiteni. csodalom oket, az oszinte oromkodesukert. jo nekik, ok meg mindig a MOST-ban vannak, minden mellekes gondolatot nelkulozve tudjak elvezni az eletet. vajon mikor hagynak fel vele? mikor jon a megallithatatlan gondolatfolyam?....
almassuti. imadom! hetvegen megyunk haza. jo lenne latni:)puszi

cucka 2009.09.15. 20:41:27

Áááá, itthon nem ilyen rendszerető, legalábbis a játékait tekintve semmiképp sem nevezhető annak, (vagyis lehet, hogy az, csak azt is a maga sajátos értelmezése szerint cselekszi?), viszont minden másban "ránkszól" a maga módján, hogy minek (illetve kinek), hol is van a helye! :)))
@hugomum: Hajnikám, írok mélt!
süti beállítások módosítása