cucka 2010.02.24. 19:48

Gyed betegen

A reggeli első gondolatom lelket simogatott: végre-végre beszabadulhatok a közelünkben lévő kisvárosba, igaz ügyintézés (tgyás rulez) címszó alatt és igaz, hogy mindannyian megyünk, de mégis mégha csak pár órára is, de újra összeszedettebb külsővel rendelkezhetek.

Az első forróvizes nyakonöntés akkor ért, amikor a nagyon kedves ügyintéző telefonon közölte, hogy pont semmi értelme becaplatni hozzájuk, ők továbbküldik székesfővárosunkba az egész paksaméta beadványt. Ekkor diagnosztizáltam magamon a gyed-betegeséget, ugyanis könnyekre fakadtam és úgy döntöttem, innenstől pizsiben, kávéval a kezemben katatón módon, a számítógép bűvöletében fogom a hátralevő életemet leélni.
A ház ura észlelhetett valamit az elkövetkezendő idők viharából, így alávetette magát a köz presszúrájának, ugyanis ekkor már Huncmackó is teljesen kész menetszerelésben vinnyogott az ajtóban. Minka a dráma kellős közepében is jóllakottan vigyorgott.

A második sokk akkor ért, amikor rádöbbentem, hogy az este kimosott és szárítókötélre aggatott ruháim (azok a bizonyos ma bevetendő szépruhák), egész éjjel kedvenc Göncölünk almát és békés álmát biztosították. No, ekkor újra könnyes, áriával bőven feldúsított jelenet következett, melyben főhősnőnk közli, hogy ezek voltak a legjobb cuccai valamint a főhösünknek könnyű, hiszen ő minden nap elmehet dolgozni, bezárja az ajtót és kész, gondok itthonhagyva.

Végül akadt másik szépruha is, meg a kedélyek is lecsillapodtak és bababónuszoztam egyet. No és a világ legjobb kispasija motorral követett a sétálóutcán és sosem örültem még ennyire a füttyögő munkásoknak, akik amolyan mondd kiskócos, hol van a mamád stílusban bókoltak, én pedig olyan széles és magabiztos vigyorral lépdeltem el mellettük, ahogy már nagyon régen nem.
Hazajőve még kentem egy leheletnyi szájfényt magamra, egészen jól illik a piros macinacimhoz.

Hogy néha mennyire kevéske kell ahhoz, hogy a lelkünk helyrebillenjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr671787640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy2 2010.02.24. 22:13:25

Ugye-ugye? Mikor ideges vagyok vagy fáradt akkor mindig felrakok egy arcpakolást. 10 perc össz-vissz de olyan mintha újjá születnék. :)))

gsky 2010.02.24. 23:31:26

Cucka, én ezt imádom :):):)
Dani is elolvasta, azt mondta, érti miért szeretek nálad elidőzni :):)
Ölellek
Kinga

Melike80 2010.02.25. 07:07:23

Az ügyintézésről, ne is beszéljünk... No komment.
Ha már én is csak füstölök, nekem is a séta segít.
De nem értem ám.. amikor tolom a babakocsit.. s utánunk dudálnak a kamionok.. (így volt pocakosan is) ??? Vagy reflexből jön nekik? Mindegy mi, vagy ki, csak hosszú haja legyen?
Puszi nektek. S szép napot.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2010.02.25. 08:04:24

Én ezért nem mondok le a hétvégi nagybevásárlásról, mert nekem az jelenti a kimozdulást, az embereket, a normális ruhát, és még egy kis púdert is felteszek:)))) Ezért is volt ANNYIRA JÓ, amikor még itt laktatok "egy köpésre":(((((

Ingrid 2010.02.25. 09:25:00

Helló helló! Hát ki mondta, hogy otthon nem lehet összeszedetten, szájfényesen, leheletnyi sminkkel gyereket nevelni???? ;)
Na, tessék kicsit átszervezni a mindennapokat, jön a tavasz, ki kell menni a kertbe és ott is illatosan, rendezetten kapálgatni, mert attól jó a pinup stílus ;)

(ugye nem utálsz ezért??? :) )

micka · http://micka.freeblog.hu 2010.02.25. 11:05:53

remélem Cucka, kinövöd a gyedbetegséget és nem rekedsz meg azon a szinten amikor a kertben viselt sminktől azt érzed beléptél a mainstreambe :-)
persze ettől még lehet:-)

tsetten 2010.02.25. 11:49:36

Én is mindig felpakolom magamra a vakolatot, pedig rendszerint sehova se megyek. De a sminkelési idő pl. az enyém, így azt ki is használom.

cucka 2010.02.25. 12:48:27

Otthonra egyelőre nincs energia sminkelni... meg értelme se sok. Valahogy elvesztette a prioritását jelen pillanatban. Talán ellentmondásos lehet, de ezek az apró kimozdulásokkor szépruha-sminkek fedezik az ez-irányú igényeimet. Valahogy azt érzem, hogy a női oldalam pöppet most háttérben van, helyette most inkább kisbabás anya vagyok, annak összes szépségével és nehézségével.
De alakulok-változom napról-napra... és egyszer talán minden kis kocka a helyére kerül. :)
süti beállítások módosítása