cucka 2010.06.23. 18:06

Jó gyorsan

Lejegyzem, bár kételkedem az állandóságában, ám újabb bizonyíték arra, hogy a természet tudja a dolgát, olykor ad vagy elvesz, ám mindenképpen kompenzál. Így vagy úgy.

Hunor fogaskereke beindulni látszódik, elkezdett ráérezni a szavak formálásának az ízére. Egyre több új szót használ és előszeretettel próbálja a miáltalunk alkalmazottakat ismételni. Édesen csücsörítve formál és mindennemű elfogultság nélkül állítom, tisztán ejti ki őket. (épp elég ideje hallgatja...)

A szobatisztasággal eddig úgy álltunk, hogy sehogy. Hunor mindig szólt a macik érkezése után, és hiába kértem szépen, hogy inkább előtte szóljon, ő ilyenkor szép-okosan-megértően bólogatott, majd a következő alkalommal ismét a cuccos után szólt. Pár napja, az esti fürdés előtt rendszeresítette a porcelánistennő megmászását, de napközben kényszeres pelenkafüggő volt, élete árán védelmezte.
Ma reggel megvilágosulva tépte le magáról a betétjét, majd kis idő elteltével a ruhát is, és egész nap meztelenkedett faluszerte. Menet közben az udvaron intézte, hozzáteszem rém diszkréten, a folyó ügyeit, pár méterre rendszeresen elvonult tőlünk az ügyintézés idejére. Node, amiért írok erről az az, hogy a délutáni alvására sem kért pelenkát és tádámm: száraz (természetesen verdás) alsógatyesszal ébredt!

Minka meg ezalatt kitette a ne zavarjanak táblát és szúnyogcsípetten szunnyogott:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr722104500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbal 2010.06.23. 19:21:56

Jajj, de ügyes!
Emma épp ma tett hasonlót. Mi még nem kezdtük el a leszoktató projektet, erre ma magától járt a bilire. Naci, pelus letol, pisi, törlés, felöltözés és jött szólni, hogy öntsük ki a produktumot. Min 8x mindezt. :)

Ancsa10 2010.06.23. 23:54:01

Ügyes fiú ez a Hunor, csak így tovább!
Minka pedig egyszerűen csodaszép, kis aranyos leányzó:):)

Nani 2010.06.27. 14:15:35

Csudaügyes Ifjonc Hunor és Édesded Minkusz! Nóri is így rakja a kezét alváskor. Ezek a lyányok....
süti beállítások módosítása