Mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozva, (mint pölö korán kelés, borús idő, ágyból nehezen kikászálódás, visszaalvás mindkettő kicsi részéről már reggel 9-kor), a mai napot bojkottáltam és ovimentessé tettem. És a reggeli nemrohanásban megvilágosodtam nagyhirtelen: hiányozni fognak ezek a meghitt és álmos reggelek, hiányozni fognak a közös játékok, a programmentesség, ha teljes értékű tagja lesz Hunor az ovis-populációnak. És ez elbizonytalanított, mert az odáig rendben van, hogy szüksége van társaságra, meg szocializálni kell és integrálni kell a társadalomba, de... biztos, hogy erre MÁRIS szüksége van?

Másrészről meg vagyok annyira önző és lusta, hogy én igenis szeretek itthon lenni, kényelmesen, ráérősen ébredezni, hagyni hömpölyögni a mindennapokat a saját ritmusunk szerint. Világ életemben gyűlöltem a hajnali ébresztéseket, a korai munkábaindulásokat és még egy ideig szíves örömest megkímélném mindannyiunkat ezektől a tortúráktól...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr592333193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dius_78 2010.09.29. 22:38:13

Végre valaki, aki nyíltan beismeri, hogy mennyire utál korán kelni. :)
Majd mikor kialszod magad, újult erővel veted magad a szocializálásba, ne aggódj. Amíg meg megtehetitek, csak lógjatok kedvetekre néha. :)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2010.09.30. 06:54:11

Korán kelni én sem szeretek... mégis mióta itthon vagyok korábban kelek mint amikor dolgozni jártam....
Én a legutóbbi szakadó esőben gondoltam arra, hogy milyen jó, hogy Matyi még nem ovis, mert épp menni kéne érte.

popianyus 2010.09.30. 10:23:04

Hát egyetértek! Nálunk akkor lehet hozni és vinni a gyerekeket, amikor csak szeretné a kedves szülő, úgyhogy amíg itthon vagyok, 9 körül vágtatunk majd be reggel az oviba. Majd meglátjuk! :-)
süti beállítások módosítása