cucka 2007.07.04. 14:25

HuncÚr bizonyossága

Túl vagyunk a  rég óta félve várt genetikai ultrahangon! Hunci csúcsformában volt, hevesen tiltakozott a kukucskálás ellen, kezeivel "integetve" takargatta magát, de így sem maradt az ultrahang számára beláthatatlan terület!
Leletünk tökéletes, egyetlen figyelemreméltó dolog akadt, a  méhlepény a  mellső falon tapad és az alsó széle eléri a  belső méhszájat, de állítólag ez idővel meg fog változni, mindenesetre ezt figyelemmel kell kísérni. Méretei rendben vannak: a combcsont hossza 27,9 mm, ülőpozicióban elcsípve (fenekétől a  feje búbjáig) 157,1 mm, fejkörfogata 158,7 mm, hastérfogata 128,5 mm. Annyira hihetetlen volt látni a  kivetítő monitoron, hogy ez a hihetetlen mocorgás mind az én pocakomban zajlik.  Az ultrahangot végző doki bácsi szakértelemmel elcsípte azt a  pillanatot, amikor is Hunor "belenéz" az ultrahangba! :)

Megígértem Hunornak és TáltosApunak, ha minden rendben lesz a mai ultrahangon, megérdemel igazán valami jó kis göncöt, annak ellenére, hogy nem kislány!  Sikerült beszereznünk 3 nagyon menő rugdalózót (1.sárga-halványkék aprócsíkos fehér alapon, 2. halványkék kiskutyás, 3.fehér alapon mindenféle kiskutyás). Mikorra ő megérkezik (december 2.) valószínűleg már hidegek lesznek, ezért hosszú ujjúakat választottunk és sok okos és reálisabban látó barátnőm tanácsára nem az újszülött méretet választottuk (56-os), hanem máris 62-essel indítottunk, mert ilyenkor még nem lehet tudni mekkora lesz őfelsége, és sajnos sokan jártak úgy, hogy egyszer vagy egyszer sem tudták ráadni a picire a  ruhákat. Itthon kibontogatva, ezek a  "nagyobbnak" számító méretek is lehetetlenül piciknek tűnnek! ...azért én eldöntöttem beszerzek 1-2 kisebb méretűt is...a  biztonság kedvéért!:) Amióta hazaértünk nem győzőm elővenni, simogatni, majd összehajtogatva eltenni, hogy aztán pár perc múlva újra elővegyem és előről kezdhessem ezt a folyamatot! :) Annyira boldog vagyok!!!


Fiam első veséig hatoló pillantása:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr85111544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása