Visszatérve a  tegnapi témára, egy mondat erejéig: Nőgyógyászok gyönge pihenést és semmi megerőltetést ajánlott az elkövetkezendő időkre, ezzel is csökkenteni lehet a nem kötelezően felmerülő komplikációkat. Amikor pedig hellyel kínáltak Pakson, amit nem fogadtam el, egy "bölcsességgel" látott el: a 36. hétig, ha van rá mód inkább ülj, mint állj,  utána, ha van rá mód inkább feküdj, mint ülj! És megnézegetve a  leleteimet, szigorú pocaknövesztést írt elő az elkövetkezendő 4 hétre, mely idő alatt "hallani sem akar" rólam! :)
...azt hiszem, elkezdtem súlytöbbletet szerezni...most kezdtem meg a  20. hetet (félidő!) és 63 kilóval indulok neki! (ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy bár a kismamakönyvben 60 kilogrammról indul a  terhességem-ez a  8.heti érték!- igazából 58 kilós voltam, mikor megfogant HuncÚr!) Vitaminokat illetően én sok kismamával ellentétben továbbra is szedem az Elevitet (magzatvédő vitamin) , eddig napi egyet szedtem, következő héttől napi félre csökkentem az adagomat, Ferro-Folgamma (vas, folsav, B12 vitamin), napi kettő (reggel-este 1-1) és esetenként, ha enyhe haskeményedést vagy görcsölést érzek bekapok egy-egy szem Magne B6-ot (magnézium, B6 vitamin).
Mellesleg nagyon jó ötleteket kaptam babaruhákat és kismamaruhákat illetően: sokan ajánlották, hogy vásároljak egy ismert turkálóban, ahonnan ők is (Keleti pályaudvar és Blaha között van) , és teljesen új -néha még egyik-másik darabon az árcimke is rajta van- vagy újszerű, de  kellemesen bejáratott darabokhoz lehet jutni, nagyon jó áron, ellentétben a Brendon vagy más babaáruházak csillagos-ég-a-határ áraitól! ...egyelőre még szoktatom magam a  gondolathoz :)...hiszen mindenből a  legtökéletesebbet szeretném megadni Neki! ...lehet, hogy egyszercsak meglátogatom azt a turit, és ott majd eldöntöm! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr93114889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása