cucka 2007.08.29. 17:56

Alakulunk

Szépülgetünk napról-napra és ezáltal egyre kaotikusabbakká is válunk. Már nem igazán tudom nyomon követni a  tiszta ruhák sorsát (bár már mosni sem tudok) és már annak is tudok örülni, hogy megvan a  fogkefém! :) De szép lesz, nagyon-nagyon szép! :))) Ma is lakás-szépítéses programunk volt délelőtt: megszereztük a  konyhabútort, a  fogasunkat. Elvittek egy csomó lomot tőlünk és most van egy majdnem üres nappalink (narancssárga! ;) ), mert az ülőgarnitúrára várnunk kell még kb.4 hetet, és könyvespolcaink csak hétvégén lesznek, de sebaj, már látom az alagút végén a  fényt! :)))
Délelőtt bevágódtam a  szomszédunknál is: becsöngettem a  mindig zord és nem-köszönő hölgyeményhez, aki most is kellő szívélyetlenséggel fogadott, mire én angyali mosollyal az arcomon felajánlottam neki, hogy szívesen elvisszük az ajtaja mellett álló szemétkupacát (polcok, meg dobozok), mert felfér a konténerünkre. Érdekes módon 180 fokos fordulatot vett a viselkedése: RÁMMOSOLYGOTT és MEGKÖSZÖNTE! És sokat sejtetően végignézett a Hunci-lakon és tovább mosolygott! Kismamisan megborult hormonjaimnak köszönhetően már ettől majdnem elbőgtem magam...:)))
És lett új esküvői tanúm is - a Micka- , és elvállalta és már ettől is jókedvem lett! És Sóginővel is beszélgettem és neki is jókedve volt és szombaton míg a  fiúk TáltosApu odalett legénységét búcsúztatják mi is megengedünk magunknak egy lájtos görbe estét! És lett fotósunk és sminkesem és elkezdtem tanulni és érezhetően haladok is! És az esküvőnkre majdnem-meglepi albumunk is lesz, gyerekkori képekkel és most már biztos, hogy jó buli lesz és mindenki ott lesz, akit szeretünk ...olyan jó érezni, hogy ennyien szeretik az ember lányát ...és bármilyen sírós is ma az égbolt, nekem itt belül egész nap süt egy meleg napocska ...Mindenkinek ilyen szép Napot kívánok mára... és nemcsak mára! :)))
Hunc napról-napra aktívabb, tegnap este fonendoszkóppal hallgattuk a  szívdobogásait és így nyomon követhető volt, milyen gyorsan képes a  helyváltoztatásra: hol a köldököm fölötti részen dobogott, hol pedig teljesen a hasam alsó részén! Hol pedig csak szimplán megrúgdosta a fonendoszkópot, jelezve, számára itt véget ért a  hallgatózásom! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr41152226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.08.30. 10:37:40

a napsárga nappalira irigy vagyok :)))) én is, én is!
jót mosolyogtam, mert azt hittem az elbőgöm magam mindenen, az első trimeszter ajándéka...de megnyugodtam, nem vagyok egyedül :)))
de jó lehet ez a fonendoszkópozás...mi még nagyon ritkán tudjuk "elkapni" a szívhangot...HuncÚr pedig játszik is veletek :))))

cucka 2007.08.30. 11:00:54

Nekem igazából most először sikerült és azóta is hiába próbálkozom nem sikerül...:( Pedig próbálom nyugalomba helyezni magam, de ha egyszer Őfelsége nem akarja, nem is sikerül! Szerintem én már végig ilyen bőgőmasina és torokgombócos leszek! :))) ...amúgy is volt rá hajlamom...;)
süti beállítások módosítása