Túl hamar jártam indiántáncot tegnap...öregeink mégiscsak tudhattak valamit, mikor szájról-szájra adományozták tovább azt a  közmondásunkat, mely szerint "ne igyál előre a  medve bőrére!"...ismételten fennforgások vannak, mert nálunk semmi sem műkszik egyszerűen. Az a  bizonyos utolsó simítás nálunk kissé elhúzódik...mondjuk úgy keddig...és mindez egy egyszerű matematikai művelet miatt...rosszul számolták ki az előszobánk laminált padlólap mennyiségét, természetesen azt a fajtát, ami miatt TáltosApu leutazott hajnalok hajnalán Kecskemétre! Már a munkálatok sem zajlottak egyszerűen, a burkolók csak délután 4 óra után értek ide, aztán nem nagyon értettek ennek a  fajta járólapnak a lerakásához, végül valahogy mégiscsak magukra találtak és elkezdték lertenni HuncApu óvó pillantásától vezérelve. Abszolút idillikus kép volt: HuncApu Kikás számítógépasztalt szerelt össze, burkolóink pedig versenyt rakták le a lapokat. (nem ilyenek, mint ezen a  képen...akkor nem lett volna kifogásom a hosszas itt-tartózkodásuk ellen! ;) ) , én közben elbóbiskoltam a tévé előtt és csak a hangos szavakra ébredtem fel: TáltosApu nem válogatva szavait közölte, hogy nem hiszi el, hogy még egy egyszerű szorzást is le kell ellenőriznie...stbstb...ugyanis elfogyott a wc előtt a lap. 2 négyzetméterrel kevesebb lett!  A megoldás: a festő lemegy hétvégén Kecskemétre és megveszi az elszámolt mennyiséget és a  fiúk újrajönnek kedden...akkor talán tényleg kész leszünk!
Reggel viszont jött a  gázos fiú, seccperc bekötötte álomtűzhelyemet és ugyanannyi idő alatt nem kevés pénztől is megszabadított! (asszem, tényleg pályát tévesztettem! :))) ) HuncApu Jokkmokk Ikeás konyha asztalkánkat és 4 székecskénket szereli a  konyhába és feltűnő módon még egyet sem káromkodott! :))) Lehet, hogy mégiscsak ennyire könnyű ezeket összeszerelni? ;))) Vagy pedig már egyszerűen csak rezignálttá vált az eseményektől? Nevezhetjük ezt bemelegítésnek is, a  Hunc etetőszéke is innen való lesz, színben abszolút harmonizáló, csak sajna most nem volt raktáron és könyvespolcaink is lapraszerelhető állapotban állnak a  nappaliban.
A modellkedésről meg csak annyit, hogy nagyon jó dolgokat talált ki a  barátnőm: annyira praktikus és hordható darabok és nagyon nőcisek! :))) Tulajdonképpen ez most olyan igazi ruhapróba volt, ott volt a varrónő és csak a  gyakorlati oldaláról közelítették meg a ruhákat, azaz esésüket, az anyag minőségét nézték és a  véleményemet kérdezték a  ruhák milyenségéről. Voltak ötleteim és felvéve számukra is láthatóvá váltak az apróbb korrigálást igénylő  részek.  Úgyhogy to be continued, ha kijavították a  hibákat! :)
Természetesen nem jutottunk el A Nagy Tesóba, de  majd ma! :))) és este utazunk is haza és még Örsnek sem sikerült semmilyen bimmbammos jellegűt, se  templomos ajándékot vennem...:((( Micsoda gyerek ez: két éves múlt és imádja a harangokat meg a  templomokat...tegnap kb.hülyének néztek minden játékboltba a  sok kamikaze hős és barbi álomkecó között, templomos-harangos játékot keresve...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr95172988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása