cucka 2007.10.14. 21:09

Bevásárlás...

Tudtam, hogy ez lesz a  hétvégi programunk a pici-laza takarítás mellett! :) Viszont óriási ütemben haladunk előre: rengeteg Hunc számára fontos dolgot sikerült ma beszereznünk és nem utolsó sorban a saját kórházi kismamacsomagom (olyan helyre kis hálóingeim vannak, hogy a legszexisebben is saját nagyanyámnak érzem magam! :))) ) is összeállt! :)  Volt egy olyan szoptatóspizsi-szerű, amin hatalmasat nevettem: a fölső részen volt egy kis kabátka, amit ha felemeltem kibukkant egy cseles kis vágás a  mellrészen, gondolom azon kell szoptatni...na, ezt a  variánst kihagytam inkább...pedig HuncApunak nagyon bejött! ;))) És még kaptam egy kedves és hasznos ajándékot HuncAputól: amióta ekkora görögdinnyévé fejlődött a  pocakom (tényleg, éppen ma jutott eszembe, hogy már nem is emlékszem, milyen volt pocak nélkül?! :S már nem is emlékszem milyen volt, amikor nem esett be a  kenyérmorzsa a melleim közzé és nem ettem le minden pólómat a  hasamnál?! normális ez?!) sokszor fáj a  hátam, a derekam és a gerincem. Na, ma kaptam egy haspántot, ami nem mondom, hogy teljesen megszüntette a  fájdalmakat, de könnyít a tartásomon. Azóta ebben feszítek itthon és a torna is könnyebben megy benne! :) Valamint másod-rendbeli szoptatósmelltartóm is meglett...tényleg saját nagyanyámnak érzem magam bennük, de próbáltam kihozni belőlük a maximumot! :)))
Miután napok óta gyűjtöm az infókat a  neten és közvéleménykutatok frissen szült barátosnéim között, lassan összeállt a  kép, hogy hol és mit érdemes megvásárolni. Így most már Huncnak megvan a  hazaérkező szerkója is (igaz se babakocsija, se biztonsági kocsiülése, se mózeskosara még nincs! ;) ), és az itthoni kezdőcsomagja is. (pelusok, popsitörlők, cumik, anyatejtároló zacskók, a szoptatáshoz tartozó ketyerék: tejgyűjtő kagyló, bimbóvédő, bimbókiemelő; tejserkentő teák, orrszívó-porszívó, fürdetőszer...stb) . Ha pedig valami kimaradt volna ezek után is a  vásárlásból, azt már tényleg TáltosApu fogja beszerezni! :)
Amúgy tombolnak a kismamis-bőgő hormonjaim...Tetőfokára hágott a terhességem, vannak még normális pillanataim (ilyenkor azért sírok, hogy milyen elviselhetetlen is vagyok! ), de én is érzem, hogy egyre kevesebb jut belőle! :S Gyakorlatilag bármikor, bármitől, bármiért el tudom bőgni magam...sokszor még magyarázatot sem tudok adni, hogy miért is?! TáltosApu egyelőre még jól viseli, jelenleg eléggé kipihent és türelmes...kérdés meddig? Pedig előtte nem is engedem el magam...Rájöttem, menzeszek előtt sem voltam egyszerű eset a  lobbanékonyságommal, de most még azt az állapotomat is überelni tudom, amikor pl. reggel bemegyek arcot mosni és meglátva magam a  tükörbe hatalmas krokodilkönnyekbe török ki és nem találok a  miértjére magyarázatot?! Asszem a pörölő-hormonjaim átalakultak egyfajta bőgő-hormonokká...nemtom melyik volt a  jobb! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr90196256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.15. 07:29:02

:))))))))))))))))) emlékszem az első terhességem végefelé olvastam valahol, hogyha a kismami úgy érzi, hogy kb. tinikorában menstruált utoljára, ha minden ruhája szinte a nagymamájáé lehetne és elsírja magát, hogy a "fazonját" csak tükörből látja és úgy érzi legalább 70 hónapja terhes, akkor hamarosan szülni fog :))))))))))))))))))
kitartás, mindjárt célegyenes!!!!!

Zsibrák 2007.10.15. 10:41:41

Szülés után, az első hetekben előfordult, hogy éjjel megébredtem és kerestem a pocakomat :))
Ha megérkezik majd Hunci, a bőgő-hormonok átalakulnak egy idő után mosoly-hormonokká :)

Pöttye 2007.10.15. 12:15:48

Micsoda változások lányok... :))))

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.10.15. 13:36:58

Hú, lassan azért Ti is mindent beszereztek :)
Azért is jó pocakosnak lenni, mert tényleg sírhatsz mindenen, anélkül, hogy meg kellene magyaráznod ;)
Nekem meg a 2 hét alatt lement a pocakom, már az furcsa, hogy Nóri pocakon belül volt :)

Kryszti 2007.10.15. 14:16:06

A pocakos korszak nehézségeit a humor meg tudja édesíteni. :))) A lényeg, hogy a nagymamis szerkóban TáltosApunak tetszel. :)))

Pöttye 2007.10.15. 17:02:40

Pontosan hányadikára is vagy kiírva?

cucka 2007.10.15. 17:22:07

Egész pontosan december 2...de a "hangok" azt suttogják a fejemben, hogy november végére fog megérkezni Hunc...:)))

Ingrid 2007.10.15. 17:36:51

Hűha, nagyon fel leszel készülve, mire érkezik a kis herceg :)
süti beállítások módosítása