cucka 2007.10.15. 16:57

Címszavakban

Reggeli ébredés jókedvvel, új nap-új élet, félre bú és terhességi bőgő-hormonok! ...aztán vidám reggeli, apjukkal azonnali indulás: ma csaptelep, WC ülőke, virágállvány és  pelenkázó fölötti polc vadászatra! Kilépve a  kapun megcsapott a visszafordíthatatlanul betört ősz illat- és színvilága! És: máris lett okom brühühüzni, hiszen ez olyan-de-olyan-széééép és most már tuti Hunor érkezésére még a  hó is összejön és ez annyira-de-annyira-csodálaaaatooos! :S
Természetesen már megint a  növényeim szívnak: nem találtunk semmilyen elfogadható (árban, méretekben és odaillőségben! ) darabot, ezért mihelyst hazaértem kimentem hozzájuk az erkélyre és kértem néminemű türelmet tőlük, adjanak még pár napot és ne fagyjanak meg, egyúttal azt is megemlítettem nekik, most azért nem kapnak nagyon vizet (!), mert félek, hogy ha nagyon hideg éjszaka lesz, odafagy a  tálkájukba! :S Egyelőre, türelmesnek bizonyúlnak! :))) Bár, ha nagyon fagypont környéki lenne az idő, bejöhetnek a  gyerekszobába a  polcokra! :))) ...ilyenkor elbizonytalanodom, hogy valóban megértem-e már az anyaszerepre?!:S
Kicsit pakolgattam a  rumlit a  lakásban (ha "A" szobából megszüntetjük a dobozokat úgy,hogy átvisszük "B" és "C" szobákba és ott szétpakoljuk egészen olyan, mintha alakulnánk! :))) ), elindítgattam pár mosást, mert egyre nehezebben száradnak a  ruháink, most lemegyek vacsi után nézni (és csapok egy kört a Duna parton szigorúan terápiás célokkal ;))) ), aztán vasalnom kellene, mert kupacban áll a vasalnivaló (pedig mosás után alaposan kirázom, hogy minimálisakat kelljen vasalnom ;))) ), a mosnivaló meg a mosogatnivaló! :S Ezekben a  "nehéz" napokban sikerül elsiklanom az ilyen pórias dolgok felett, mint takarítás meg rendrakás...vagynak sokkalta "fontosabb" lelkidolgok is! :)))
Az egyik új-vételű bálnaruhában (=hálóing) aludtam ma éjjel és be kell vallanom nőiesen: nagyon kényelmes! És ma reggel óta rajtam van a pocipántom és egyáltalán nem fáj a hátam! :)))

1 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9197083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.10.15. 19:33:51

Micsoda energia árad most tőled... :)) Vigyázz azért magadra!!!!
süti beállítások módosítása