cucka 2007.10.16. 15:15

Barátság


"Minden barátság azzal a  homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. Méginkább, mintha ikrek lettünk volna. S ezért a találkozás, csak viszontlátás. Amikor pedig az ember barátjától elszakad, tudja, hogy ez a  távozás csak látszat. Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a  találkozásuk előtt."
(Hamvas Béla: Barátság)



November elejére várható Micka barátosném pár napos látogatása és ennek már most nagyon örülök! :))) Alig várom, hogy addigra hihetetlen méreteket öltött pocakommal sétáljunk és úgy viselkedjünk újra, mint valamikor régen, tizenévesen... idétlenül és nevetgélve bűnbeessünk egy süti-erejére...vagy csak egyszerűen vihorásszunk magunk alkotta lehetetlen helyzeteken... vannak emberek az életünkben, akikkel mégha többszáz kilométerre is élünk egymástól, mégha hónapokig nem is tudunk találkozni, ha viszontlátjuk egymást, minden ott folytatódik, ahol abbahagytuk a  beszélgetés fonalát...olyanok Ők, akik előtt nem félünk elmondani a  pőre valóságot, akikkel nincsenek nem-kimondott mondatok..még akkor se, ha úgy éreznénk megbántanánk őket...mert Velük valahogy nem tudjuk megbántani egymást...annál mélyebb és másmilyenebb ez a  kapcsolat... az a jó, ha akadnak ilyen kapcsolataink...

1 komment

Címkék: érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr89198124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2007.10.16. 19:16:55

te:-)
szeretlek.
süti beállítások módosítása