cucka 2007.10.20. 08:51

Minden a régi

Jelentem, újra minden a  régi (jelenti ezt a félig éberen töltött éjszaka, a 2-3 óránkénti pisilési kényszer, az egyéjszaka alatt kiolvasott könyv, de mindez végre pocakkeményedés nélkül!). HuncApu éjszaka ugyan álmában tett 1-2 heroikus kísérletet arra, hogy bizonyítsa mennyire munkálkodnak már benne a kispapa hormonok, többször motyogva- megtapogatva (simogatásnak szánta :) ) félig álmában megkérdezte: még mindig keménykedsz? majd szinte a választ meg sem várva fordult is a  másik oldalára! :))) Reggelre meg is érkezett a  hidegfront, annak rendje és módja szerint. Még nem mertem megnézni az erkélyen lassú és kegyetlen halálra  ítélt növényeimet, de kikiabáltam nekik a meleg hálószobából, hogy délután most már bizisten behozzuk őket! :)))
HuncApu továbbképzésre ment okosodni, én pedig wellness hétvégét tartok: bejelentkeztem fodrászhoz, meg kozmetikushoz egy kis kényeztetésre...mert megérdemlem! :))) Meg azért is, mert rájöttem, lehet, hogy sokáig nem fogok tudni eljutni ilyen földi örömök élvezetére...:S Bár HuncApu erre is aszonta, már mér ne jutnék? majd itthonmarad addig ő a  fiával...azért kissé szkeptikus vagyok ennek kapcsán...főleg az első hetekben, hónapokban.
Hunc teljesen nyugodt, csak apró mozdulatokkal jelezte reggeli ébredését és köszönte a 3 (vagy 4???) szelet reggeli gyanánt elfogyasztott májkrémes szendvicset! :) Hiába, no, felszabadult a  gyomrom, mióta Hunc helyet változtatott! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr79201845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.10.20. 09:51:09

Örülök hogy minden ok :)
Aranyos lehetett a Párod :)))))))))))))))))))))))))
Jó pihit mára :)

Ingrid 2007.10.20. 14:55:49

Jó hallani, hogy minden a régi. Kellemes szépítkezést neked! És megnyugtatlak: el lehet menni baba mellett fodrászhoz, sőt! kozmetikushoz is, igaz nem egy napon, de megoldható.
Én most jöttem haza a Plázából :) Heléna teljesen jól elvan Apucival vagy a nagyszülőkkel, ha van vésztartalék tejecskéje, megoldható.
Jövő héten én is fodrászhoz megyek ;)
Pussz!

Pöttye 2007.10.20. 23:00:14

Dejódejódejó....:)))) Huncapu is jó apu lesz:)))) És lesz magadra időd..hidd el!!!!
(((ölelés))))
süti beállítások módosítása