cucka 2007.12.01. 11:55

Még egyben

Az éjszakánk teljesen rendben zajlott, végigaludtam, hogy aztán 5 órakkor eléggé erőteljes derékfájásra ébredjek (olyan tipikusan nehéz napokira), csak pár percig tartottak, de vissza-visszatértek megközelítőleg félóránként, úgyhogy arra éppen elegek voltak, hogy ne nagyon bírjak tovább aludni. Mindez kb.8 óriáig tartott, és amint jött úgy el is múlt. Aztán újra visszaaludtam.
Nőgyógyászokgyöngyével konzultálva abban maradtunk, még nincs értelme bemenni, várni köll valami rendszeresebbet. Addig pihengetek és néha elkortyolgathatok egy-egy pohár borocskát is, méhlazításként! ;) Ami biztos, hogy most már visszafordíthatatlanul elindult a folyamat, lehet, hogy ma, de az is lehet, hogy 1-2 nap múlva most már valóban megérkezik a kispasink! :)))
Amúgy, tényleg jól vagyok, Hunc nem nagyon ficánkol (esetenként egy-egy lájtosabb megmozdulása van), valószínűleg a  helyét keresi már. Néha van egy kis erőteljesebb derékfájásom, hogy aztán pár perc múlva elmúljon. Szerintem Hunc csak bejelezte, hogy ne aggódjon paranoid anyja, jönni akar ő már szépen lassan, csak a  saját ritmusában! :) És kikéri magának a novemberre várását, ő igenis decemberi baba akar lenni! :DDD

Többen jeleztétek, hogy az uccsó fotómon megváltozott az arcom (én olyan teliholdképűnek látom magam újranézve a képet;) ), és hogy látszik rajtam, hogy nemsokára szülni fogunk. Meg, hogy lent van a  hasam is (az egész testem egy nagy has, honnan lehet azt látni, hogy lejjebb van ?! :))) ).

És a szenya Diegósok ugyan mára ígérték, hogy elkészül a gyerekszoba függönye, de természetesen most sem tudták betartani a  határidőt és csak Mikulásra lesz kész, azaz december 6. Bárcsak érteném, egy hónap alatt mért nem lehet késznek lenni egy függöny beszedésével?! És akkor mért nem mondanak egy olyan határidőt, amire valóban el tudnak készülni? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy télvíz idején mindenki függönytvarrat náluk... :S

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr72248717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2007.12.01. 12:14:04

:) "lehet, hogy ma, de az is lehet, hogy 1-2 nap múlva".
:))) Nem is írok semmit. Úgy is tudod, hogy mennyire szorítunk neked, és persze mennyire várjuk a fejleményeket.
Ha belegondolok, hogy hamarosan ott lesz a karodban a kis Hunc, egyből könnyes lesz a szemem. Nagyon jó szülők lesztek.

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.12.01. 13:19:04

Ha most így izgulok értetek, mi lesz velem évek múlva, ha majd nekem lesz babám? Gondolok rátok és nagyon szorítok nektek!

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.12.01. 17:45:24

kilökődött a nyákdugó...éljen...akkor mégsem elefánt-idő lesz a kismamiságod :)))) még mindig remélem hétfőig meglesz a csoda...és megláthatjuk Hunorkát :))))
ha nézem a hasad legszívesebben tartanám alulról, hogy "le ne essen"...szóval eléggé lent van :))))

Ingrid · http://simoningrid.com 2007.12.01. 18:22:55

Kedves Cucka! Nagyon-nagyon izgulok érted! Egész nap a telefonon volt a szemem, hogy mikor jelentkezel, nem kell-e az autópályán a terelést elintézni vagy valami hasonló :)))))

Igen, változott az arcod. Visszanéztem az összes felvételt rólatok.
Már ott is víz van, ami teljesen normális ebben a szakaszban. Továbbra is szép vagy és ölelgetnivaló gombóc kismami :) Valamint aktív. Ez egy nagyon pozitív szempont :)
A fent vagy lent nekem mindig is kínai volt. magamon sem láttam csak mások.... Minden esetre egyre közelebb vagytok Huncihoz.
Ölellek és drukkolok nagyon értetek.
süti beállítások módosítása