cucka 2008.01.22. 22:36

Forgolódunk...

Az este elfogyasztott egy-kisbocinak-se-vállna-szégyenére mennyiségű tejci után, Hunor még foglalkozást igényelt volna. A fejlődéséhez roppant fontos ingereket (=Apa és Anya) megtagadó gaz és önző szülei úgy gondolták, az egész délutáni "matinézgatás" után talán megérdemelnének egy pár önfeledt percet, mely idő alatt bekapkodnák a  vacsorájukat. (ami ismételten egy gasztronómiai élvezetbomba volt, hála HuncApu újabb szenvedélyének: az ételkreációnak!)
Hunc először csak nyöszörgött, majd fel-felrikkantott jelzésértékűen. Mivel még erre sem kapott érdemleges válaszreakciót és egyikünk sem jelent meg Őfelsége ágyánál szórakoztató üzemmódban, akcióba fogott. Hogy hogy csinálta, sajnos nem láttam, a fülrepesztő valódi fájdalmas sírására viszont be kellett szaladnom! Hunc hasról megfordult a hátára és ettől az élménytől egészen egyszerűen megijedt! (igaz, még nem volt teljesen tiszta átfordulás, a  lábai még keresztben maradtak, az egyik kezét meg saját maga alá temette, de a szigorú anyai zsüri ezt már elfogadta és megfordulásnak minősítette!). Pár perc nyugtató összebújás és becézgetés után, kisfiam feldolgozni látszék a traumát, visszahelyezvén ágyikójába azonban  újból rázendített, közben öklét szájába tömködve, jelezni szándékozva, hogy mennyire éhes (ez általában hatni szokott!).  A fáradtság azonban nagy úr és ha nem a  saját szememmel látom, el sem hiszem: az első telitüdejű ordítás levegővétele után, fejét felemelve átfordította a másik oldalára az arcát és... egész egyszerűen elaludt! Így:


A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr77307945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogár · http://www.babaszoba.hu/services/blog/bogar 2008.01.22. 23:49:08

Az akarat már megvan... s a gonosz szülő :-P
Radar van egy babában, mikoris jó szülője fenek széket ér a vacsi elé, azonnal jelez ;)
Puszi

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.23. 08:27:38

:) drága kis akrobata! nagyon szeretlek ám én is olvasni Téged!! vigyorogni (is) járok ide ;)

Pocakos Macska 2008.01.23. 08:47:29

De éééédes :)))) Gratulálunk az átforduláshoz :) És szerintem a kép alapján nem alszik, hanem azon gondolkozik mivel lepje meg Anyáját legközelebb :P Mellesleg Nóri is ha vacsiznánk akkor anyátlanodik el a legjobban :D

RKriszta 2008.01.23. 10:18:32

Sok ilyen alvós percet kivánjak??

Pöttye 2008.01.23. 10:19:48

Jaj Istenem, megzabálom..Mostmár időpontért jelentkezek Cucka:D:D:D

Ingrid 2008.01.23. 12:03:27

Micsoda csodaléééény! Olyan kis ennivalóan édesen alszik!
És hogy átfordul... hmmm.... korán kezdi ;)

cucka 2008.01.23. 16:03:46

Pöttyöm, nyitott kapukat döngetsz! :DDD
Szerintem is túl korán kezd mindent, de hát én más ezen nem is csodálkozom, alig voltam 14 hetes várandós, mikor megéreztem Hunc első mozdulatait és onnatól végigtornázta mind a 9 hónapot! :DDD
Igen, Kriszta, sokat! ;)

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2008.01.23. 16:58:32

Kis tündér! Ha ilyen ütemben halad, egy-két hónap, és egyedül kimászik a kiságyból, ha egy percig nem foglalkoztok vele :)))
süti beállítások módosítása