cucka 2008.01.26. 22:24

A túl sok inger

Tegnap, "belekeveredtem" egy blogos találkozóba. Természetesen, minden a  "véletlenek" összjátéka volt és majdnem meghiúsulni látszott a "vakrandi" PocakKatával és Csillagbabával. Végül mégis megvártak minket, így Hunccal nekiindultunk a sétával egybekötött találkozásnak. Két csodálatos emberkét sikerült megismernem személyükben, Majdnemszomszéd PocakKata egy nagyon aranyos-mosolygós kismami. Csillagbaba pedig hozzám hasonló beszédes adottságokkal rendelkező igencsak csini anyuka, akivel sikerült egymás szavába vágva (és ilyenkor sűrűn elnézést kérve a  másiktól, hisz mégiscsak az első találkozás, ilyenkor illik udvariasan viselkedni ;) :D) überkommunikálnunk! :DDD Nagyon remélem, egy hosszabb ismeretség kezdődött el tegnap és lesznek még ilyen babás-mamás-kismamás találkozások. (Kedves BloggerTársaim! Akár vehetitek felkérésnek is az előbbi mondatom! ;) )

Izomlázasra sikerült sétálnunk magunkat és szinte ránksötétedett mire hazaértünk, Hunc békésen aludt a babakocsijában, mikor felvittük ébredt csak fel. Megetettem, aztán beütött a krach: Hunort megszállta valami új erő (most nem a Pocakfájás Démona!), ordított és üvöltött szakadatlan, vígasztalhatatlan állapotú lett. 5 órától fél 12-ig felváltva mindent bevetettünk, de semmi sem használt, csak pár pillanatig. Végül fél 12-kor újból megpróbáltam cicire venni, és talán a  fáradtságtól, de elaludt nyammogva... Mindezek után HuncApuval megsemmisülten és leamortizálva ültünk egymással szemben és csak bámultunk ki a fejünkből... Hogy mi okozta ezt a  tegnapi állapotot? Talán a sok új inger, a hosszas séta, a fővárosi zaj együttes hatása? ...sajnos, nem tudom, de ez a hisztérikus velőtrázó sírás még mindig itt maradt a  fülemben...

Szerencsére ma reggel már újra az én mosolygós kisfiam ébredezett a kiságyában, a  Gonosz Démont sikerült elüldöznünk, így hát nekivágtunk a napsütésben HuncApu Nagynénijéhez látogatóba:


 
Aztán mi fogadtunk látogatókat HuncDédi és HuncNagypapa személyében:




















Végül vacsi és "matinézgatás" után, a  "klónok" rátapadtak a  tévére:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr32313017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.01.26. 23:01:46

Bevallom - igen csak pirulva- én sírva szálltam fel a vonatra... Szívesen maradtam volna még tovább Veletek.... Nagyon nagyon remélem, hogy nem ez volt az egyetlen randink!!!!! :)

Kata763 2008.01.26. 23:11:11

Drága Majdnemszomszéd Cucka! :) Csatlakozom, én is remélem, hogy fogunk még találkozni! :) Tényleg jó kis izomlázas séta volt!:)
Szegény kicsi Hunorka, lehet tényleg megviselte a zaj, meg a hosszas séta, de örülök, hogy ma már nyugodt volt!
Nagyon tündéri, imádnivaló a kisfiad!!!:))

Pocakos Macska 2008.01.26. 23:23:03

:))) Cucka vannak ilyenek készülj fel... Valóban szvsz néha a túlinger teszi. :) ( A mosoly együttérző! ;) )
Ááá, tényleg unokázós volt a szombat :) Klónok :DDDDDDDDD (Én ugye Gáborlányozni szoktam :) )
Hú én úgy találkoznék Veled (is), ilyenkor sajnálom, hogy nem Pesten lakok... Oltári sz.r tőlünk a BKV közlekedés, bár gyerekkel nem is BKV-znék, kocsi meg Apánál. Azért bízom abban, hogy nyáron sikerül valami találkozóféle nekem is :) Max Apa is jön :)

Pocakos Macska 2008.01.26. 23:26:17

Most olvasom Ingridnél, hogy Te SE tudsz úszni :D Én se :DDDDD Bakker nem tehetek róla, engem nem tart fent a víz :D

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2008.01.27. 01:13:47

Hát nálunk is a nagyszülő-dédszülős talik vannak soron. ;)
Ma este tényleg tejtestvérek lettek: HuncÚr és Nikike. :) Niki úgy bezabált és bealudt utána, hogy végül (5 óra pihi után) fél órája "álometettem". Altató van a tejcsidben? ;)
Nagyon köszönjük! Kimondhatatlanul nagy segítség, hogy HuncÚr megosztja velünk a tejecskéjét, Te pedig fáradtságos munkával biztosítod nekünk! Örök hála!
(Holnap megpróbálom leblogolni ;) ha sikerül)
Puszka!

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2008.01.27. 01:14:54

És én is szívesen blogtaliznék :) Irigykedek is ;)

Kende és Anita · http://kende.freeblog.hu 2008.01.27. 08:30:09

A blogtali engem is nagyon izgat, bár én nagyon messze vagyok mindenkitől, de emberem rávehető az ilyen kis kirándulásokra. A sírást sajnálom, mi még nem tapasztaltunk ilyet, de nem is vágyunk rá. HuncÚr hatalmasat nőtt, és tündéri! :) Puszi!

Lyndy 2008.01.27. 09:44:13

A démonok sajna nem kerül el a babákat. Pedig sokszor jó lenne.
Nagyon jó lehetett, hogy tudtatok talizni. :-))
És a "klón" kép, nagyon szuper. Van benne valami. Hogy tud ennyire hasonlítani???? :-)))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.27. 09:57:45

én sem tudok a klónos képen túljutni :DD

Ingrid 2008.01.27. 10:05:40

Milyen ééédes Hunci :) Tényleg nagyot nőtt és már most kameraérzékeny gyerek ;)

Találkozóban én is bene vagyok, szigorúan a gyerekek szocializálása végett ;)
Ne csüggedj a sírás miatt! Biztosan közrejátszott a sok inger, ilyen Helénánál is volt, de egy percig sem bántam meg, hogy ilyen korán kezdtük emberek közé vinni, mert ez hosszú távon meghálálja magát. Mostanra mosolygós, barátságos kis tündér. Mindenkit elfogad maga körül, a legjobban persze a gyerekek érdeklik ... Remélem a szeparációs szorongás sem fogja utólérni...

Eriberi 2008.01.27. 11:12:31

tényleg olyanok, mint a klónok! :-D
Jajj, olyan "irigy" vagyok, hogy Ti tudtok egymással találkozni... :( Én is úúúúgy szeretnék mindenkit megismerni személyesen! :(((

cucka 2008.01.27. 18:24:36

Hát, Lányok, Ingrid szavaival élve, természetesen szigorúan a gyermekeink szocializálódása végett ;) , ha kitavaszodik és elmúlik az influenzajárvány is (és már Pötty is kellemesen gömbölyödik ;) ), összehozzuk a talit! :) Én is nagyon szeretnék Mindenkit megismerni! :) (Ercsi még Neked is lehet alkalmad rá :) )

RKriszta 2008.01.28. 13:44:35

Persze találkozgattok itt, Barni nélkül...:-)
Tessék majd minket is bevenni, nem lesz azért ő sem olyan kis pisis a nagyok között..
süti beállítások módosítása