cucka 2008.02.17. 17:11

Szocializálódás

A hétvégénk ismételten a  szocializálódás fényében telt. Meglátogattunk egy kedves baráti párt, ahol ugyancsak nem olyan régen született meg a  második kisbaba. Teljes mértékben büszke vagyok Hunorra, nagyon ügyesen kezeli a mi állandó jövés-menéseinket. Oly mértékben jól érezte magát "idegenbe", hogy pillanatok alatt elfoglalta Szilárd kiságyát is, igényelte a mozgó forgóját (esse jobb, mint a  mienk, ez a  lávsztorit nyomja kissé felgyorsult ütemben), valamint enni is kért, aztán békésen el is aludt a  kiságyban.



(és képzeljétek: mi is vittük a  csirkénket, de ez nem a  mi kölcsön-csirkénk, Szilárdnak is van sajátja, úgyhogy most ezt bűvölte Hunc kaja közben!)



Evés után a  fiúk büfiztettek, vicces volt nagyon, ahogy egész másról beszélgetve megszokott mozdulatokkal mozgatták fiaikat. :)

Sétáltunk egy nagyot a tó parton, nagyon hideg volt, de olyan jól esett ez a  kis séta. Aztán indulás előtt pár perccel Hunc szabadon engedte nagy sárga macijait... éppen az ölemben ült, szemlélte a  világot, aztán érzem én, hogy pakol-csak-pakol rotyogva a  pelusba. És valahogy az idegszálaim is érezték, hogy most azonnal tisztába kell tennem őt, de sajna elkéstem... ilyen még tényleg nem volt, nyakig ült a  fiam a langymeleg macikban. A bodyjába szerintem több jutott, mint a  pelenkájába! Úgyhogy kölcsönruhába jöttünk haza "szégyenszemre", mert gondos anyuka azt nem vitt magával, hiszen alig pár órára mozdultunk ki itthonról! (tanulság: most már nem csak többrendbeli pelenkát, hanem többrendbeli ruhát is bekészítek a  pelenkázótáskába!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr78342940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2008.02.17. 18:02:29

De édesek együtt és nagyon helyes az Apuka-szakasz :DDD
Ú Cucka úgy röhögtem, azt hittem Neked is jutott a szeretetcsomagból (mint nekem a múltkor :D) :))))))))))

Kata763 2008.02.18. 00:27:18

Nagyon édes a két kis fiúcska a kiságyban! :) Meg a négy fiú is jól mutat!:D
Nahát ezen a macis sztorin meg én is jót vigyorogtam! :D:D

Ingrid 2008.02.18. 08:11:35

Nagyon édesek! Mi is imádunk a frissbabásokkal összejárni :) (alig várom Kriszta barniját, hogy láthassam a két pasit a gyerkőcökkel :) )
Szóval, amiért írni akartam: Nálam az első itthoni balesetnél eldőlt, hogy a pelenkázótáskában lesz állandó csereruha. Ez azóta is ott figyel, (remélem ha kinövi, teszek be nagyobbat :) )
Sajnos a babák kiszámíthatatlanok és sosem tudod mikor történik meg a nagy baleset ;)
Hunc imádnivaló!

RKriszta · http://www.barni.blog.hu 2008.02.18. 11:57:01

JAJ, APUCIS KÉPEKET IMÁDOK NÉZNI...LÁTSZIK, HOGY TOK JOL EL VANNAK..VALAMI MÁSSAL..DE A GYEREKEKET FOGJÁK.:-)

Lyndy 2008.02.18. 13:16:13

Annyira aranyosak mind a ketten. És igen meglepetések érhetik az embert. Mármint a teli pelus és ruha. :-) Jó lehet összejönni így másik babásokkal. Szép nap lehetett.

masika · http://farkaslili.mindenkilapja.hu 2008.02.18. 13:42:14

Apuka szakaszon jót derültem le sem tagadhatnák, hogy éppen máshol járnak!
Bugyibaleset már nálunk is volt többször, és meg is tanultam a leckét, attól függően milyen hosszú útra megyünk annyi váltás van nálam:-)

Masi
süti beállítások módosítása