cucka 2008.06.25. 23:50

Sűrű napok

Még mielőtt az örök feledés homályába merülne, szóvá kell tennem elmúlt napjaink élményekben gazdag mivoltát.

Tegnap a 30 fokos átlaghőmérsékletet a lakásban egyre kevésbé tűrtem és ennek igencsak éles hangot is adtam, majd már csak rezignáltan válaszolgattam telefonon HuncApu érdeklődő kérdéseire, hogy mit is csinálunk délelőtt, míg ő dolgozóba van?! (szétolvadunk, csak két pacát talál, mire hazajön, esetleg összeragadunk, ha itthonmaradunk, UV sugárzásnak teszem ki mindkettőnket, ha kimozdulunk...) Aztán, mégiscsak használt az öntözés, HuncApu kiadta a vezényszót: készüljünk el, mire hazaér, lemegyünk a Velencei tóra. Repestem, kapkodtam, dolgoztam, késve indultunk, egy órás kitérő volt, mire kiértünk csúcsidőben a városból, de aztán már sinen voltunk. Útközben nyári röpkeviharos felhők gyülekeztek, de engem még a jégeső se tántorított volna el attól, hogy elhagyjam a klimatizált autómobilunkat! Éppen annyi időnk maradt, hogy HuncApu és kicsifia megmártózzanak a langymeleg tóban (persze a fényképezőgépet itthon felejtettem, ezért mindenki képzeletére bízom úszónacis hurkás Hunor első megmártózását a Velencei tóban), megszáradtak, aztán meg is érkezett a tomboló vihar. Első gondolatunk az volt, hogy lent éjszakázunk, aztán ma még pihizünk egy kicsit, végül úgy döntöttünk, mégis inkább hazajövünk, hiszen akkor meghiúsult volna  a mai programunk.

Ma a szokásos csajos napunkat ültük, Ficánka Helénával és csodaszép anyujával. Egy ilyen nap és rájövök: Hunor még annyira kismazsola Helénához képest... Heléna már csattogva követ a konyhába, rámol, rágcsál, mászik, járkál, feláll, leül, eldől, rendezkedik, mindenen és mindenkin keresztülgázol, beszél (no, ezt inkább majd az anyja mesélje el), Hunor meg csak arcára fagyott mosollyal igyekszik szemmel követni a rakétalédit! Igazi kaszkadőrlány, akire minden percben figyelni kell. Édesek voltak nagyon együtt, bár a pancsolós prodzsektünket bojkottálták a percre pontosan egymást váltó alvásukkal, de így se bántam, nagyon jót beszélgettünk...

Igazi kincsekre bukkantam este letöltve HuncApu telefonjáról a fotókat... Nem gondoltam volna, hogy a fiam így is tud nézni (azóta is azon gondolkodom, miket mondhatott ekkor neki az apja?!):

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5539683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.06.26. 07:16:40

A velencei-tó jó ötlet volt, először azt hittem vettetek egy klímát. Hunor tényleg félelmetes, milyen arcot vág, nagyfiúsat, irtó jó fej!

Ingrid 2008.06.26. 08:38:07

Hahaha... nem merek mesélni ezekről a dolgokról, mert még megjelennének a sajnálkozó kommentek (mint a húszpercesnél...)
És így is jó volt együtt lenni, pancsolás legközelebb, amikor képesek lesznek egyszerre ébren lenni a csöppségek hosszú távon és nem fáradtan :)
Velencei tó: erre már aznap is mondtam mennyire felháborító, és mindezt csakis IRIGYSÉGBŐL :)

Ingrid 2008.06.26. 08:39:27

Hunorfotó: külön érdemel kommentet.
ÉÉÉÉDEEEES!!!!!! Imádom! Az első a legjobb. olyan őszinte arckifejezés és véleménnyilvánítás a dolgokról ;)

micka 2008.06.26. 08:51:19

tiszta apja ez a gyerek:-D

csipiketörp · http://lakatnelkul.blogspot.com 2008.06.26. 10:10:43

ááááállati jó ez a két kép! :o)))))))

nani · http://nanye.blog.hu 2008.06.26. 11:16:20

Cukipofa ezeken a képeken a Nagyfiad! Igen-igen rohamosan nő ez a gyerek!

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2008.06.26. 11:22:17

Cucka szuper lehetett a fürdőzés, legközeleb vigyétek a gépet! :)
Csajok de jó lehetett, G-al azóta is emlegetjük, hogy szegény Huncot Norka jól "helybenhagyta" elkobozva minden játékát, akkor elképzelem Helénát, hogy a gyerekek nem voltak a karjaitok és a babakocsik fogságában :D Hű, ez a két kép szenzációs, azt hiszem nem szeretném, hogy megharagudjon rám a nagylegény :D
Jó szórakozást ;))))))

eriberi 2008.06.26. 11:22:48

Eszméletlen nagyon komolyak ezek a képek! Tényleg igazi gyönygszemek! (Nem is tudtam, hogy Hunc tud komoly lenni...)
Sajnálom, hogy a fényképezőgépet otthon hagytátok, de majd legközelebb! ;)

Lyndy 2008.06.26. 11:45:02

Hűű de irigy vagyok a fűrdőzés miatt: szuper lehetett.
Atya ég ezzel a nézéssel bármit kiharcol magának, igaz??

cucka 2008.06.26. 12:44:42

Én sem tudtam, hogy Huncnak van egy ilyen arca is! :)))
PM, köszi, holnap beszámolok róla! ;) Hát ez az, Hunor mindenét odaadja és simán tűrte, hogy Heléna percenként keresztülgázoljon rajta, esetenként megharapdálja az aligfogacskáival! :)
süti beállítások módosítása