Immáron hagyománnyá vált, hogy a július első hétvégéjén megrendezésre kerülő Paksi Gasztro Blues Fesztiválon kötelező a megjelenésünk. Tavaly, még pocakosan eldöntöttem, Hunor születése a menőmanóságunkon jottányit sem csorbít, idén, már tudom, ez valóban így is van. Továbbra sincsenek itthon töltött hétvégék, kihagyott kirándulásos alkalmak, persze ez nagyban köszönhető Hunor rugalmasságának, nyugodtságának és tündéri természetének.

Ezen a hétvégén sem történt ez másképp a megszokottnál, Hunor kézről-kézre járt, házi kenyérhéjat ropogtatott nyalogatott ragacsos trutyivá, bográcsos pacalpöri szaftot szopogatott,  négykézlábazott (kutyázott), felült, megszólalt (bebebe, bababa, veveve, vavava és ezek variációi és kombinációi, hol egész halkan, hol ordítva, mindenkit csöndre intve érces férfihangján). Alvásaival volt ugyan egy kis gond (az első éjszaka el sem mozdulhattam mellőle, mert akkor sírva hívott vissza, amúgy órákon át ébren forgolódott, játszadozott és ha én elbóbiskoltam, addig kaparászott-rugdosott, míg föl nem ébresztett), szemmel láthatóan fogzási problematikái voltak (a családi krónikák alapján én is ezt csináltam anno), szombat este éppen készült folytatni a péntek éjjeli bulit, de a zord anyai szigor közbelépett egy fájdalomcsillapító kúp formájában, így Huncos végre kipihenten aludta át az éjszakát egyetlen szopi ébresztővel.

Most pedig következik a bejegyzésem címének második része: ezt a rövid kis posztot pedig tényleg osszátok be az elkövetkezendő durván két hétre (plussz minusz pár nap, mert aztán esküvő is következik), ugyanis "megérdemelt" éves pihenésünket készülünk megejteni hegyek közt, szigorúan internetmentes övezetben. (hú, mennyi bepótolnivalóm lesz aztán!)

(nagyon halkan és szigorúan csak zárójelben megjegyezném: előreláthatóan is nagyon nehezen fogom kibírni internet, blogok és természetesen Nélkületek!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr43555925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.07.06. 19:28:39

Jó nyaralást! Pihenjetek, kiránduljatok, élvezzétek a jó levegőt, és nagyon várunk vissza, nekünk is nehéz lesz kibírni Nélkületek!

lafead 2008.07.06. 20:24:39

Szia!Csak véletlenül tévedtem ide, Vörösbegy blogját olvasva...Szóval nekem van egy Huncim, Hunim, ő -tickered alapján- 4 nappal fiatatalabb a Te Hunorodál:) Az enyémet a Mikulás hozta...Gondoltam megírom Neked...Puszillak Titeket!

Lyndy 2008.07.06. 20:34:17

Kellemes utat és jó pihenést nektek. Aztán szigorúan szavadon fogunk és bárunk vissza az élményekkel.

cucka 2008.07.06. 22:18:48

Igyekszem azért jelentkezni valamilyen formában... ;)
Lafead: micsoda véletlen! :)))) A mi Hunorbabánkat aznap hoztuk haza a kórházból, amikor a Tietek született! Örülök, hogy ránktaláltál, nagyon szívesen látunk, főként ekkora helyzeti előnnyel! ;)

Pocakos Macska 2008.07.06. 22:26:17

Cuckám érezzétek nagyon jól magatokat :)
Remélem Hunc is az én véleményemen lesz ;))))))

eriberi · http://lever.freeblog.hu 2008.07.06. 23:48:53

Nagyon jó pihenést Neketek!!
(de nagyon fogtok hiányozni... :( )

Bingi 2008.07.07. 08:51:55

Nagyon-nagoyn jó pihenést kívánok és legyen szép időtök. Hiányozni fogtok nagyon! Okosügyesszép Hunornak meg sok-sok puszit küldök az útra!:)

Lili · http://biborszel.blog.nlcafe.hu/ 2008.07.07. 12:29:31

Húúú irígy-irígy vagyok, nagyon jó pihenést Nektek és puszi Hunc tappancsaira!

tollpihe 2008.07.07. 13:35:39

micsoda kulináris élvezetek ;)

hiányozni fogtok! nagyonkipihenten várunk vissza Titeket! érezzétek csodálatosan magatokat! puszi Huncmorgócsalád!

Nani 2008.07.07. 13:47:44

Nagyon kellemes pihenést kívánok, érezzétek jól magatokat! És várunk vissza nagyon!

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.07.07. 16:53:42

Pacalszaft :DDDD Nagyon fogtok hiányozni, vigyázzatok magatokra, és természetesen pihenjetek sokat!!! Huncnak meg fogzásmentes napokat/heteket és sok-sok puszit!!! (meg Neked is persze :))
süti beállítások módosítása