Huncorgó, mióta felelősségteljes kispasivá nőtte ki magát, úgy érzi, beleszólással tartozik a mindennapi viseletét illetőleg (is). A létező összes kommunikációs eszközét beveti a pelenkázás/öltöztetés kötelezettsége alóli kibúvásának kifejezésére.

Pelenkázás: mintha egy szilaj musztáng sörényébe szeretnék búzavirág-koszorút fonni. Kitekeredik, nyögdös, megfordul, négykézlábra áll és menekül!

Öltöztetés: hasonló, de itt már az igazi krokodilkönnyek is lapot kapnak, ha nem tudom kellően elterelni a figyelmét pl. énekléssel (minél hamisabb és nemlétezőbb a szövege, annál kikerekedettebb szemekkel néz rám és döbbenetében sírni si elfelejt, ezt kihasználandó van esély sikerrel abszolválni a feladatot). A sapkákat pár hónappal ezelőtt még büszkén viselte, az elmúlt hetekben viszont másodpercek törtrésze alatt képes megszabadulni bármilyen verziótól, ami elég rossz ómen az elkövetkezendő hideg hónapokat nézve...

Ma nálunk járt HuncNagyi és egy röpke bemutató erejéig (valóban röpke volt!), Hunor hajlandó volt elviselni gyönyörű sapekjait:

 

7 komment

Címkék: hunorfotó

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr21650576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lillus anyuja · http://kicsililla.freeblog.hu 2008.09.06. 06:39:36

Nem akarlak elkeseríteni, de ez az idő előrehaladtával csak fokozódni fog! :) Sőőőt! :)) Nekünk most Elmo figurás pelusunk van és csak úgy lehet Lillus bepelenkázni, ha közben ő néz egy másik darabot és közben Elmo egész élettörténetét elmesélem neki. :)) (amúgy Elmo egy figura a Szezám sztrítből, ha esetleg még nem lennél képben a legidétlenebb mesék ügyében) :)

micka 2008.09.06. 07:13:44

körülbelül ez az az időszak amikor a gyermeknek meg kell ismernie a szülők összes manipulációs eszközét. tél végére tudni fogja. ;-)
de olyan szépséges, hogy csudavilág:-)

Mazsola01 2008.09.06. 10:57:27

Haláli HUNC :) , és a fogacskákkal még mindig nem tudok betelni :)))

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.09.06. 14:18:18

Micsoda hasonlatok! Ez a musztángos, koszorús:-)))
Teljesen el tudtam képzelni:-))) Lassan neked Hunc erejével is meg kell küzdened. Vagy lehet, hogy már most is?

Pocakos Macska 2008.09.06. 23:49:43

Naaagyon csini :D Pelenkázás közben sok leleményesség kell :D

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.09.08. 10:22:41

Ismét megnevettettél, köszönöm:) Ezért jó téged olvasni, mert utána én is másképp látom a világot!
A pelenkázás nálunk is egy embertnemkímélő projekt. És igen, a sapka Máténak is ellensége. Szinte ugyanezzel a mozdulatsorral kapja le a fejéről pillanatok alatt.

Bingi 2008.09.08. 15:48:31

Hehe:D Pelenkázás nálunk detto így zajlik. Tegnap éppen Donald kacsa hangját próbáltam utánozni és iszonyat tetszett neki..hogy én utána berekedek az nem számít:D
süti beállítások módosítása