Amilyen tökéletesre sikeredett az első különalvós éjszakánk, olyan ellentmondásosra a következő.

Korábban írtam már a józsarú-rossz-zsaru házi felállásunkról. Amióta ketten vannak a kölökök, egyre inkább szükség van határokra, melyeket ugyebár a htb mivoltom miatt, nekem kell meghúznom. A másik lehetőség a mindennapok túlélésére, egy saját tulajdonú kendermag-ültetvény lehetne. Mivel ilyenünk nincs a kertvégibe, maradnak a limitek.
Az első különtöltött éjszakánk sikerén felbuzdulva és mindenkinek eldicsekedve, izgatottan és magabiztosan vártam a következő esténket. Nem számoltam viszont a nehezítő tényezővel, a ház urával, akinek jelenlétekor miden csúszik-borul. Így történt tegnap is, csúszott a vacsoraidő, a fürdés, az alvás is 9 órára tolódott ki, és háperszehogy -édesgyermek kihasználva Zapjuk gyöngeségét- a miágyunkba.

Új szabály született: ha a fádör itthon van, együtt alszunk, ha nincs, akkor szó nélkül a saját szobájába veszi az irányt. Mint ahogy ma este is tette. Na, ezt nevezik minálunk kompromisszumképes következetességnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr271829611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huncut_kata 2010.03.10. 22:29:31

(halkan súgom meg csak neked, hogy nálunk még mindig megy a délutáni egyedül elalvás, sőt, ma már az esti is így lett abszolváva. Azért egy hét múlva egyztessünk fejleményileg újra :-) )

gneke 2010.03.10. 22:46:58

Nálunk mostanában divat lett néha kihagyni a délutáni alvást, a héten mondjuk már kétszer megtette, legutóbb ma. Szüleimhez meg lassan már aludni jár, napközben kétszer kétórás szunyát vág be (a tizedik emeleti jó levegőn).
(puszi a háromévesnek;))

BPanka 2010.03.11. 09:34:48

Jaj, Cucka, ezen a saját tulajdonú kendermag ültetvényen hangosan felnyihogtam. :-DDD Hát igen, az sokat segítene. Látod, nem vagyunk elég liberális gondolkodású mamik, ez lehet a baj. ;-)))
Amíg ennyi humorod van, nem lehet gond, szuperek vagytok, én azt mondom! :-)))

Eriberi33 2010.03.11. 15:27:42

Pedig, gondolom pont fordítva lenne kényelmes... ;)
De azért nagyon ügyik vagytok ám, hogy sikerült ilyen pikkpakk kiszoktatni a nagyágyból! :)
süti beállítások módosítása