cucka 2010.05.17. 16:03

A másik én

Létezéséről nem tudtam, maximum sejtésem lehetett ezidáig. Hétvégén előtört, kirobbant belőlem. A B verzióm nem udvarias, nem bájos, nem kedves, és egyáltalán nem nevezhető toleránsnak. Ő ordít, türelmetlen és az A modell maradék erejét felhasználva bújt elő. Míg B-én őrjöngött, addig A-én magábazuhanva, egész nap pizsiben zokogott és síratta az odalett boldogságát, erejét, energiáját, vágyait és álmait. És síratta szegény énjét, aki idejutott, hogy siratnia kelljen azt. A rengeteg szerep között menthetetlenül elveszett valahol. A tükörből már régről egy idegen néz vissza rá.

Végtelenül félelemetes ez a másik én. Végtelenül félelemetes érzés az, hogy nem tudsz ura lenni a tetteidnek, az érzéseidnek, hogy szinte fizikai fájdalommal jár minden egyes nap abszolválása, amikor tudatosul benned, hogy igenis létezik az a pont, amikor könnyebb lelépni az ismeretlenbe, mint visszatérni és kibogozni a kuszaságot. Amikor elveszted az erőd ahhoz, hogy meglásd a probléma okát, hogy megoldást keress. Amikor már semmi sem tud visszatartani...

Sarokbaszorítódtam, kiszolgáltatódtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr492010406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilli81 · http://malibaby.freeblog.hu 2010.05.17. 19:50:43

Nem tudom mi történt (vagy ez tulajdonképp egy folyamat volt) de bármi is legyen az, kívánok neked rengeteg erőt, hogy mielőbb helyére tudd rakni a dolgokat, és kibogozni ezt a kuszaságot. Kitartás!!!

popianyus 2010.05.17. 20:07:40

Annélkül hogy ismernélek közelebbről: Erre a férjem azt mondaná, nem baj, szívem, el fog múlni....

Pankababa 2010.05.17. 20:42:45

Cucka, Te menthetetlenül jófej csaj vagy. A probléma talán az lenne, ha nem jutnál el néha erre a pontra, túl sok volt mostanában rajtad, totál megértelek. remélem szebb napokra ébredsz hamarosan és kompromisszumot köt benned A és B. Addig is puszillak!

Eriberi33 2010.05.17. 21:32:36

Ha tudok valahogy segíteni, kérlek szólj! szívesen meghallgatlak bármikor! ölellek!! :(

Dius_78 2010.05.17. 21:34:00

Hé, hé.... kb. egy éve volt nekem is egy ilyen skizo korszakom, mikor meg voltam győződve róla, hogy van az Anya-Dius, a Feleség-Dius, a Barát-Dius, meg az az őrült állat, aki valójában vagyok, és nem tudok mit kezdeni a sok énemmel.
Aztán szép lassan rájöttem, hogy én vagyok én minden hülyeségemmel és galádságommal, túlzott szeretetemmel, és szeretetéhségemmel együtt. Valaki, aki nőből van, ezért néha elbizonytalanodik. Valaki, aki anyából van, ezért örökké kételkedik, jól csinálja e, mert a szomszéd gyerekei is mindig "zöldebbek". És valaki, aki néha elveszíti az önkontrollját, és tombol-rombol, sír, csapkod, kiabál és depizik. Mert azt is kell. Olyankor felszabadul a lélek minden gát alól, amit magunkra kényszerítünk.
Éld meg úgy, hogy ez is előrevisz. Ne bánd, ne szégyelld, mert segítségedre van, hogy igazán önmagad lehess ebben az új kétgyerekes,újházas, kertes életedben. :)
Addig pedig, amíg mindezen túl leszel, gondolok rád sok-sok szeretettel, és majd sugárzom a pozitív energiát. :) (és egyszer megtanulom küldeni is igazából)

Leyila 2010.05.17. 22:11:07

Lehet, hogy ez egyáltalán nem vigasztal téged, de hasonlót én is éreztem már.. idővel jobb lesz meglátod, de addig is add ki magadból valamilyen formában.
Minden jót kívánok neked!

BPanka 2010.05.18. 09:43:26

Drága Cucka!
Ölelés, ölelés, ölelés!!!
Na mindjárt keresek egy email címet hozzád, vagy valami közösségi portálos elérhetőséget, és írok neked.
Nem azért mert én vagyok a mindentmegoldó nagyokos, csak mert voltam már nagyonnagyon hasonlóan, és hátha legalább egy icipicikét tudok segíteni.

gsky 2010.05.18. 23:32:29

Keblemre Drága Cuckám, és igyunk meg egy üveg bort!!! Aztán hadd mulassanak a kicsinyek is, és ne csak a fáradt romjainkon hancúrozzanak.
Úgy, de úgy szeretlek ám!!!!!!!
Iszonyúszar most de ezt szoktam mások életében irigyelni. Most csak azért nem irigylem, mert magam is hasonlón megyek keresztül. De ahogy Te is tudod, meg én is (:):)) jobbak, erősebbek, szerethetőbbek leszünk ha leküzdjük a B.inket. Fájdalom nélkül pedig nincs fejlődés. Pont. hívtál és én nem tudtam időben reagálni. Lesz még holnap. Ölellek

Ancsa10 2010.05.19. 13:49:00

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad!
Biztos nem én vagyok a legközelebbi és legalkalmasabb ember, de ha segítség kell csak szólj nyugodtan!
Ölelés neked!

ilgya1 2010.05.21. 21:10:32

Nagy nagy ölelés drága Gabi,lesz ez még így se!!!!!
süti beállítások módosítása