cucka 2010.05.19. 19:21

Új vízeken

Az anyatermészet elrendezi a dolgokat. Ha valami elvész a vámon, az bejön a réven. Amikor kiborul a bili, az élet egy másik területén érkezik a kompenzáció. Erős lelki arcpirulással vallom be, hogy most a kicsiktől (is) érkezett egy óriási  szeretetgombóc.

Minileányka hétfőn felült. Majd rá egy napra, négykézlábra állt egy barátnőmnél. Biztos, ott jobban működik a gravitáció, mert itthon azótasetöbbet. Ennek örömére az éjszakáink is kétórás szakaszokra bomlanak. Hajrá mozgásfejlődés! Nem vagyok én ehhez a tempóhoz szokva, Huncos ejjráérünkarramég-gyerek volt.

Huncimaci pedig elkezdett mamának hívni. Bájos és kedves és szívbemarkoló, csak éppen meg kell szoknom a hosszúhónapok elnyújtott nyányizása után. És bújik, és simogat és nagyonjó. És este önként és dalolva megmászta a nagy fehér porcelénistennőt, én már csak fáradtan legyintettem, de azért kilátásba helyeztem egy kérhetsz bármit, ha belecsurrantassz-t. A szokás hatalma. Aztán csobog és vigyorog és tépi a papírt, amit tőlem látott és nem tudott mit kezdeni vele, dugdosta előre-hátra. Én meg megkértem az apját, hogy ezek olyan férfi dolgok, jó lenne, ha most már megbeszélnék, mit is kell ilyenkor csinálni. Megbeszélték. Aztán még egyszer lóra pattant. Ismét sikerrel. És annyira örült a miörömünknek, hogy még a beígért jutalmát is elfelejtette behajtani rajtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr12016196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2010.05.20. 00:26:22

Jaj de aranyos Minka!!
Van egy olyan emlékem, mintha védőnő mesélte volna még a forgásoknál, hogy megcsinálják, majd hosszú szünet, aztán válik rutinszerűvé. Tényleg nagyon ügyes lánykátok van!
Huncnak pedig nagy gratula, megint egy saját példa, Andor 4 éve ugyanilyen sz.r időben (időjárásra gondolok)egyik napról a másikra lett szobatiszta. 2ésfélévesen.
Egy kis segítség, nekünk bejött, nagydolgokhoz vegyél DM-ben kapható nedves WC-papírt, van nagyon aranyos gyerekeknek való, macimintás zacskós, az bevált, hogy azzal törölhette ki a hátsóját. (bocs az intim részletért, de tudod gyerekeknél mennyi trükköt kell ismerni...)

tsetten 2010.05.20. 08:26:44

Ilyen húsnyúl nem is létezik! Tudsz szünetet tartani a Minka-rágásban, vagy folyamatosan gyurmázod?:) Kitartást, az univerzumban rend van, amekkora pofont kapsz, akkora simit. A nagy pofonok azért jók mert utána nagy nagy simi jön!:)

Kinga85 2010.05.20. 08:49:52

Örülök, hogy jobb egy kicsit :) Bakker, Nelli se áll meg, már egy hete kutyázik, Panni ezt hónapokkal később csinálta. Úgy látszik ezek a második gyerekek nagyon belehúznak :) Ügyes Huncos nagyon, Minka pedig egy tündéri húsgombóc :)

motymoty 2010.05.20. 10:35:57

Örülök, hogy kisütött fölöttetek a nap :).
süti beállítások módosítása