cucka 2011.01.05. 21:56

egykedvenc

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr272563714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka · http://micka.freeblog.hu 2011.01.06. 05:50:54

kérek szépen háttértörténetet a könnyes szemű királylányról, aki első pillantásra, szakasztott Huncos:-) (azok a szemek....)

cucka 2011.01.06. 08:34:11

@micka: hát akkor a kerettörténet: neveletlen hercegnőnk éppen a szokásos esti dirrdurron volt túl, melynek gyökereit Pelenkási Várúr ültette el szívünkbe és melynek lényege: kezdetben Tátyis kétszemélyes férfias birkózások voltak, melyek Minkus egy éves kora után átalakultak Lányok a Fiúk elleni csatározássá. Ér: csikizni, dögönyözni, olykor bepisilni a nevetéstől, nem ér: rugdosódni, harapni (kismici). Aki vét a szabályok ellen: előbb figyelmeztetésben részesül (sárga lap), ha másodjára is csal, aznapra véget ér a dirrdurrozás.
Itt konkrétan egy csata utáni állapoton voltunk túl, (melyben akkor is mi győztünk!), és megfogyva bár, de törve nem, (Huncos elkobozta Nina játékát, és még az anyja se adta oda a fényképezőgépet benyálazásra.)
Röviden ennyi! :)
süti beállítások módosítása