Nem tudom, mikor lepődtem meg jobban, amikor Hunor lehülyézte a húgát, vagy amikor pár perccel később lerohadtozta.

Az igazi pofáraesés azonban akkor ért, amikor Hunor laza csuklómozdulattal képen törölte a szomszédközért eladólányát, mert az arra kérte, ne dobálja a zacskós mirelitet, mert kiszakad.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr972900682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.13. 14:01:11

Fel a fejjel, legalább most már rólad is TUDJÁK h rossz anya vagy :( Ez egy ilyen műfaj.

cucka 2011.05.13. 14:04:05

@anyuss: :)))) (és tényleg az lehetek, ha nekem ettől most jobb kedvem lett)
amúgy már rég tudom, hogy kilógok a sorból, amikor az én gyerekem mindenkinek sziával köszön, a tökéletes anyák gyermekei meg jónapottal és csókolommal. (még nekem is :S)

2011.05.13. 14:05:54

@cucka: A tieid KÖSZÖNNEK???! :D

cucka 2011.05.13. 14:08:06

@anyuss: ja, nem. túloztam. csak ha megzsarolom, akkor köszön a falu prominenseinek a büdöse. :DDD

micka · http://micka.freeblog.hu 2011.05.13. 14:15:40

én ismerek egy 9 évest, aki még mindig nem köszön csak azoknak akikkel már beszélgetett/játszott. és meg is értem.
a mirelit meg ahogy landol az nagyon érdekes lehet, hangok, állagok... igazából most jövök rá, hogy jó lenne dobigálni valamit:-))

Magdaleha · http://magdaleha.freeblog.hu/ 2011.05.13. 16:59:34

Cucka: ezek csak amolyan kezdeti próbálkozások: majd amikor az egyik ovis gyereked üvöltve kergeti a másikat az udvaron -egy labdáért- és azt kiabálja: "mgeöllek!!!" erre a tesó pedig azzal tromfol: "nem, én öllek meg!!!"! Ja és persze mindezt népes hallgatóközönség előtt. :-D
köszönés? 'kisfiam, köszönj Ági néninek!' 'Nem köszönök, nem szeretem Ági nénit!'

Dius_78 2011.05.13. 17:49:51

Üdv a klubban. :)
A hülye és a rohadt két igen elterjedt kifejezés, és már nem is minősül csúnyának sem szerintem. :D Képzeld csak el, hányszor mondtad már, hogy na gyere, te kis hülye.. :D :D :D
A képentörlés meg hát.. na.. megtörténik ez a legjobb családban is. :) És sokkal jobb, mintha beintett volna neki. :D (azt nehéz kimagyarázni :D)

lepkevár · http://lepkevar.blogspot.com/ 2011.05.13. 21:50:49

Cucka, ez nálunk úgy volt, hogy csak az ovis kor legelején volt érdekes a csúnya beszéd. Egy-két hét alatt lecsengett, azóta nem is hallottam csúnyán beszélni. (Csak hogy valami megnyugtatót is írjak. :) )

Ja, és nálunk is sziát köszönnek mindenkinek. Ez legyen a a legnagyobb bajunk. :) (A csókolomot én annyira utáltam gyerekként, hogy tuti nem fogom erre kárhoztatni a gyerekeimet.)

2011.05.14. 05:53:44

@lepkevár: Ez tényleg óvodásbetegség, az enyémek sem beszéltek csúnyán, csak attól a naptól kezdve h oviba mentek. (Azt nem állítom h tőlem soha nem hallhattak semmi ilyesmit...)

Csöppke · http://www.csoppkeblog.hu 2011.05.14. 08:21:13

cucka, ma van a nagy nap :))) Jó szórakozást estére Nektek is!

(Az enyémek sem köszönnek csókolommal :D Örülök, ha egy szia belefér a folyton rohanó életükbe:)) )

Popianyu 2011.05.14. 12:23:50

Jó koncertezést mára!

cucka 2011.05.14. 13:03:02

@Popianyu: köszi, te, valami csere történt tifelétek? napok óta nem enged be a blogspot. :(
@Csöppke: köszi, Nektek is! :) érezzétek jól magatokat! :)
@lepkevár: @anyuss: én biztos vagyok benne, hogy ez a frissen szerezett "tudás" az oviból érkezett. Azóta beszélgettünk, ketten elalvás előtt, és a "rohadt" vagy a "hülye" szó jelentésével sincs tisztában. És azt is tudtam, hogy ez a változás minket sem fog elkerülni, mégis meglepett. És fura érzés szembesülni azzal, hogy az én édibédi gyermekem egyetlen másodperc alatt vicsorgó ördögfiókává tud változni, és furcsa saját bőrön érezni azt a szánakozó részvétet a jelenlévők szemében. És azt is tudom, hogy a gyerekeim számával egyenes arányban növekszik ez a fajta nézés is, alakulunk-tanulunk, napról-napra.
Amúgy azt mesélte, azért dobálta a zacskókat, mert nagyon fáradt volt és ott volt egy rossz néni (a boltvezető, tényleg tapintható a feszültség, ha ő benn van), és őt nézte, és ezért. És azt is megbeszéltük, hogy ő nem tehet igazságot, ha neki valaki nem szimpatikus, vagy nem jó vele egy légkörben lenni, akkor inkább szóljon, és próbáljon meg eljönni. De verekedni nem megoldás. (és csak halkan melléteszem, ugyanezen boltvezető háperszehogy tanúja volt az esetnek, és ő azzal próbálta megregulázni a fiamat -???- hogy megfenyegette, ha legközelebb így viselkedik, bezárja a bolt raktárába. és ezt még én sem tudtam akkor és ott lereagálni, csak annyit mondtam Hunornak, menjünk, majd otthon megbeszéljük)
süti beállítások módosítása