cucka 2007.08.09. 16:56

A mai ultrahang

Megtörtént a  mai ultrahangunk és a kötelező nőgyógyászati vizsgálatunk. Huncival napok óta folytak az "előzetes tárgyalások", de azért kicsit féltem, mert megint ebéd után voltunk és majd megint legszebb álmából veri fel az ultrahang. De szerencsére tényleg lehetett beszélni a  fejecskéjével és egyetlen rúgás nélkül tűrte a kukucskálást. Sőt! Most nem a mi nőgyógyászunk ultrahangozott, hanem a  főorvos bácsi (aki tuti hímsoviniszta beütésekkel rendelkezett! :) ), és a monitort egyetlen pillanatra sem fordította felém, csak a  megilletődött kispapának magyarázott mindenféle értékeket és egyetértően rábólintott igazolásként HuncÚr férfiasságára. Legnagyobb bánatomra még fotót sem kaptunk a  nagy eseményről. :((( Viszont hallottuk a  szívhangját és azt mondta a  doktor bácsi, hogy emelnie kell valamilyen értéken, mert ennek a  gyereknek már most akkora szíve van, hogy alig lehet befogni! :) És nagy pocakja van, amire azt mondta a  doktor bácsi, hogy jócskán kortyolgatja a  magzatvízet. Igyekszem eléggé változatosan étkezni, hogy mire megszületik "ismerjen" és "szeressen" mindenféle ízeket. Azt is  megtudtuk, hogy per pillanat keresztben fekszik a  pocakomban. :) Ami pozitív, hogy semmilyen durva eltérés nem volt látható a  monitoron és abszolút korának megfelelően fejlődik!
Fruzsi vérnyomást is mért és végre először azt az értéket kaptam, amire nagyjából számítottam: 80/60. Világéletemben nagyon alacsony vérnyomásom volt, azt gondoltam a  terhesség miatt emelkedhetett meg ennyire (mármint, a  védőnőnél mindig normális 120/80 körüli az érték, most legutóbb pl. 125/97 volt!). Mondjuk sejtettem, hogy nem túlzottan lehet reális az érték, hiszen a  legmegbízhatóbb vérnyomásmérők még mindig a  hagyományos pumpásak, a  védőnőnél meg ráadásul csuklós van, ami ugyancsak nem a  legprecízebb.
Vércukor terhelés ügyben sajnos megszívtuk... és marad a cukros lötty! Pedig TáltosApu állatorvosként is hajlandó lett volna vállalni értem a  felelősséget, de sajna Fruzsi hajthatatlan maradt. Az ő kórházi protokolljukhoz, ez a  terhelés hozzá tartozik. Öröm az ürömben: odébbtoltuk, a 27. hétre. :)
Kijőve az ultrahangról nem győztem kérdezgetni a kispapát, hogy mit látott: aszonta szerinte HuncÚr akkortájt ébredezhetett és hogy ásítozott meg nagyon lassított mozgásai voltak. Viszont útközben hazafelé kitalált egy tuti új poziciót! Egész pontosan nem tudom mit csinál, de olyan érzetet kelt bennem, mintha szét akarna robbanni az alhasam, annyira feszül pár pillanatig, majd megszűnik. Csak tippelni tudok, hogy valószínűleg keresztbe megfordulhat bennem, de ez csak tipp. Amúgy annyira aranyos, mert ha kitalál valami újat pocakon belül, azt utána napokig nem hagyja abba! :)
Eldöntöttem jövő hétre benevezünk egy 4D-s ultrahangra, most már csak az lenne a  kérdésem, Ti mit ajánlotok? A neten a Brendon-osra érkezett sok pozitív vélemény. Ti merre,  hova jártatok/jártok?


2 komment

Címkék: ultrahang 4d

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5136174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.08.10. 10:33:03

Nagyszerű fiad van, viszont a főorvos úr adhatott volna képet....
Látom már fölösleges írnom véleményt a 4D-ről, mert bejelentkeztél a Brendonba. Nekünk mindig csinál a dokink, úgyhogy én ezen külön nem agyaltam. A brendon és társai, ha jól tudom félórás mozit adnak. De majd úgyis beszámolsz :) Alig várom a képeket!

cucka 2007.08.10. 10:46:58

Mert olyan kis türelmetlen lettem!;) Szerintem pontosan ezért, mert most nem kaptunk fotót és szívem szerint naponta többször is "benéznék" Hozzá, hogy mit csinál, hogy van. :) Ehelyett újabb 4 hétig nem bírnám ki! Valóban fél órás a mozi, fotót is kapunk, meg videjót és felárért dvd-n is megkapjuk Huncit! :) ...mert sajnos a mi doktornéninknek nincsen 4D-s ultrahangja...:(((
süti beállítások módosítása