cucka 2007.08.30. 14:00

Melankólia...

Az jutott eszembe, hogy -bár sosem szerettem a  telet meg a  havat- milyen jó is lenne, ha idén kivételesen december 2.-a környékére lehullana az első hó és Huncit így hozhatnánk haza a kórházból. Jó volna itthonról nézni a  meleg szobából a  hatalmas pelyhekben hulló hótündérek táncát. És olyan jó volna nagyokat sétálni a hóesésben, ő beburkolva a  jó meleg puha kis ruhácskáiba, hogy mindent lásson. Annyi mindent szeretnék adni és átadni Neki...rengeteg érzést, élményt, érzetet. Megtanítani a  szépre, a  jóra...hogy lássa a  mindennapokban az apró csodákat. Hogy tudjon örülni egy mosolynak, egy érintésnek. ...annyira szeretem Őt... és olyan ambivalens érzés ez: hogyan lehet szeretni valakit akit még sosem láttunk, akit nem is ismerünk?! és hogyan nem szerethetném ezt a kis csodát, aki belőlem fakad, akit testemből táplálok?!

4 komment

Címkék: érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr14152949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loletta (törölt) 2007.08.30. 18:28:44

Szia! Már rég óta olvasom a blogodat, és napról napra várom, hogy vajon hogy érzed magad, mi van a kicsivel. :-) Ma annyira szépen fogalmaztál, hogy megkönnyeztem. Ennek a kis apróságnak fantasztikus anyukája lesz! :-)

Ingrid 2007.08.30. 21:50:58

Nagyon szépen megfogalmaztad a gondolataid, Huncúr is megkönnyezi majd az anyukája sorait. Azt hiszem, a boldogságtól fog sírni, hogy milyen jó helyre született.

cucka 2007.09.01. 10:28:12

Aranyosak vagytok és köszönöm szépen, Lányok! Remélem, sikerülni fog ...

Zsibrák 2007.09.02. 19:37:51

Nem kell félned, Huncúr boldog lesz. Akit ennyire szeretnek, az csak boldog lehet. És meglátod, ez csak a kezdet. Még nem is tudod, hogy milyen erősen vagy képes szeretni. Majd december 2.a környékén, talán sűrű téli hóesésben, kiderül.
süti beállítások módosítása