cucka 2007.10.17. 11:06

Álmok...

A kifacsart álmok aranyfokozatát szerintem minden gond nélkül megnyerném...kell hozzá "enyhítő" körülményként:
1. egy szétvert fürdőszoba (éjjel fél 12-kor ment el a Mester mondhatni dolgavégezetlen, mert a kagyló fölötti csapot végül nem sikerült üzembe helyeznie, olyan fali szekrényt vettünk, ami nempontosan ide illett volna, ezért különböző ketyervények és rásegítések hiányoznak ahhoz, hogy működhessen... így hát a  fürdszobánk ismételten dobozban található...talán, majd ma )
2. ezen okból kifolyólag a  WC helyiség is csatatér lett (álfal kiemelve a vízcsapok ki- és bekapcsolása végett)
3. olvass este pihentetőleg pár elcseszett orvosi műhibás történetet, -legfőképp szüléseset!-, szülés előtt pár héttel mondhatni kész felüdülés (erre HuncApu már határozottan közölte, hogy "te tényleg hülye vagy!"...szerintem ilyet még sose mondott nekem...:( ...szörcsögőssé is vált a hangom azonnal...)
4. próbálj meg jó mélyen elaludni (mert úgysem fog menni a  2-3 óránkénti erős pisilési vágyaktól)
5. ha HuncApu elindul dolgozni, próbálj meg visszaaludni jó szorosan körbezárva a  macsekoktól, akik dorombolásukkal álomba ringatnak (persze rajtad fekszenek és ebből adódóan álmodhatsz pl.olyanokat, mikor megfordulnál, hogy valaki le akarja tépni a  blúzodat! :))) )
6. álmaidból ébresszen a kaputelefon erőszakos csörgése és a telefon ezen egyidejű csörgése -természetesen rejtett számról, hogy ne is tudd visszahívni ;) - (garantáltan azt sem fogod tudni, hogy hol vagy és mit akarsz egyáltalán ezen a  Föld nevű bolygón?! ...márha még ott vagy egyáltalán...)
Egy cigi- és italbűzös bácsi meghozta a cumisüveg sterilizátort, előbb morgott, hogy fel kell hoznia a harmadik emeletre, aztán már nem annyira, én pedig utólag vettem észre azért derült a  kedve, mert majdnem 1000 ft-os jattot sikerült adnom neki....baszics...:S
Estére vacsivendéget vár HuncApu, sebészbarátot, italozós estére, én pedig álomfeleségként vörösboros marhapörit ígértem saját készítésű galuskával...könnyelmű vagyok kipihenten...asszem...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr83198958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2007.10.17. 11:40:38

hajaj...
hááát... kitartás!

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.10.17. 13:40:57

Jaj de ismerős dolgok :) A lakásfelújítás sajna ezzel jár, de túl lesztek rajta előbb-utóbb :)
Sajnos a macskás alvás mostantól nekem kilőve :)
Kitartás :))))
süti beállítások módosítása