cucka 2007.10.24. 16:38

Hétvége

Csodálatos hétvégénk volt! Hirtelen ötlettől vezérelve (najó, többhetes előkészületek eredményeként! ;) ) vasárnap délután lelátogattunk Békéscsabára, az immáron 8. évben megrendezésre kerülő Kolbász- és Pálinkafesztiválra! ...többek között ezért is parázott HuncApu az elmúlt napokban az egészségi állapotomért, mert veszélyben érezte a lemenetelt! :))))) Idén valamit elszúrtak a  rendezők és a jelentkezést nem állították le augusztus végén,ahogy szokták, ezért majdnem kétszer annyi csapat szállt versenybe a  kolbásztöltő versenyben, mint az előző években, (ha jól tudom közel 400 csapat nevezett be), ezért nem volt elég a békéscsabai sportcsarnokban felállított asztalok melletti csata, hanem még két sátorban is folyt a harc! :)  Baráti körünkből is indultak, de ők nem vettek részt a versengésben, mert sajnálták a  zsűrinek beszolgáltatni az 50 centis töltött kolbászt! :))))) 
Vasárnap délután érkeztünk Csabára, és kedd délelőtt jöttünk haza. A hangulatot még a hétfő délutáni monoton őszi eső sem tudta tönkretenni! :))) Tegnap pedig vacsira átjöttek Sóginőjék és Kedvenc Drusza, természetesen csabai sült kolbász, és egy tájjelegű specialitás ("cigánka") HuncApu "élete vörösborával" kísérve és házi rétes, egy kellemes gyümölcsös erdélyi borral leöblítve volt a  menű!
Rájöttem az álmok, csak itthon kísértenek...vidéken 2 olyan éjszakám volt, melyet végigaludtam álommentesen és reggel kipihenve ébredtem (holott ott is bűnbeestem és vasárnap este meggyes-mákos nudlival zártam a  vacsorát! :) ). Ma éjjel viszont újra baromságokat álmodtam...:S Talán pihennünk kellene pár napot TáltosApuval "valahol messze délen"...
Holnap pedig ultrahang délután, bár nem fűzök sok reményt Hunc befordulásához, mert megint "csálé" a pocakom és féloldalas és kitapintható a fiatalúr kobakja jobboldalon...:S De legalább megbizonyosodhatunk méretei és hogyanlétevő felől! :))) És: lesznek újra fotók Őfelségéről! :)))

2 komment

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr89206131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.10.24. 20:42:08

Azért én drukkolok holnapra ;)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.25. 07:16:13

:)))))))))))))) nudli.... :))))))))))))))))))))))))) ez lesz a kismamiságunk emlékezetes kajája :))) na ez pedig nagy problémám...meggyes nudli...én is ettem már lekváros belsejűt és azóta azon agyalok, hogy hogy lehetne olyat házilag csinálni???????????? fecskendővel belenyomni a lekvárt???????
örülök, hogy jól éreztétek magatokat és nagyon várom a mai UH eredményét és képeit :)))))))))
süti beállítások módosítása