cucka 2007.10.29. 13:33

Felfedezettem :)

Én is találtam egy nagyon aranyos blogot a  neten, melyet szíves figyelmetekbe ajánlok! A blog írója -Gemini- két cserfes és tüneményes ikerlányokkal megáldott anyuka, aki most várja harmadik kisbabáját (aki, ugye mondanom sem kell, hogy szintén kislány! ;) ).
Olvasgatva a blogot és nézegetve a lányokról a videókat szinte sajnálom, hogy Hunc egyedül érkezik hozzánk... kedvet kaptam minimum egy újabb terhességhez! :)))))

Délelőtt olyan szép és enyhe idő volt, hogy gyakorlatilag elsétáltam  a könyvelőhöz leadni a  táppénzes papírjaimat. (mindezt azért, mert sose szokom meg, hogy már nincs bérletem és rendszeresen elfelejtek lyukasztani a BKV járatain, hiába van nálam gyűjtőjegy...szóval, megbírságoltak helyszínileg és még arra sem voltak tekintettel, hogy nagyon-nagy pocakom van és le is szállnék vele! :)))) ). Ezek után szerintem természetesen adott, hogy "kompenzálnom" kellett magam és helyreállítanom a lelki békémet! :))) Mit ad Isten a könyvelő "véletlenül" a  Mammuttal szemben található, ezért hirtelen ötlettől vezérelve besétáltam úrinőként délelőtt egy laza shoppingolásra! :DDD Olyan voltam, mint a  gazdagok és szépek...és ráérősek! ;))))))))
Vettem egy (természetesen  egy nem-hagyhattam-ott árra leakciózott!)  sálat és egy -csak stílusosan! :)))- rózsaszín kismalacos plüsspapucsot!
Aztán zsákmányaimmal hazafelé bandukolva betértem egy kis nassra, a  Jászai Mari téren lévő Nemsüti saláta- és szendvicsbárba. Igaz, hogy vegetáriánus és roppant pici a hely, viszont annál hangulatosabb és nagyon kedvesek a kiszolgálók. Finom fűszerezésű szendvicsek vannak, barna vagy fehér zsömlében vagy pitában, isteni tökmaggal-sajttal rakott krumpli...és akkor még nem is beszéltem a  többféle ízesítésű tészta, káposzta-salátáikról és a rengetegféle gyümölcsöt tartalmazókról...mmmm...és nem utolsó sorban a turmixaikról, melyek elérhető áron kaphatóak.... pici és hangulatos hely, a Pozsonyi úton, a Meki után...érdemes kipróbálni...
Most pedig itthon pihegek, mert nagyon jól laktam és Hunc amúgy is kevés helyet biztosít a  gyomrom számára...:))) Este pedig vacsorameghívásunk van és nem fogjátok kitalálni mi a  menü: sütőtök krémleves, kacsasülttel! (én meg hazacigöltem a két nagy dög tököt! :))) )

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr27211825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása