cucka 2007.11.23. 17:09

Délután




Sosem tulajdonítottam még ekkora jelentőséget a karácsonynak, mint idén. Persze, "elméletben" mindig éreztem, mert érezni akartam azt a  kis bizsergést, amit az ilyen családi ünnepek körül érezni kell... és az ünnep után pedig ottmaradt a feldíszített fa, alatta az ajándékok és valami üresség érzés. De idén tudom, hogy mindez másképp lesz! Ragaszkodtam már most az adventi koszorú beszerzéséhez (íme!), TáltosApu dolgozni ment, én nemsokára megyek vissza a  kórházba, de előtte még leszaladtam a sarki virágboltba és megvettem Őt. (igaz, idén én szerettem volna elkészíteni, de nem volt időnk az alapanyagok után futkosni és most már nem tudom, hogy van-e időm várni még...). Behelyeztem a  nappalinkba és a fenyő illatától és a  látványtól elbőgtem magam....
Nem hiszem, hogy ma szülnénk, valahogy a pocikeményedésen kívül semmi mást nem érzek... és ne felejtsük el, hogy Hunc mindig erősen bereagált a  hidegfrontokra. Először valamikor a huszonvalahanyadik héten, akkor is jól megijesztett, aztán a 34. héten (ekkor fronthatásra be is fordult) és most. Azért délután még egyszer átpakolásztam a kismama-babacsomagomat... ha mégis menni köll... :))))))))
 
NST után visszatérünk!

3 komment

Címkék: hidegfront

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr70239568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.11.23. 17:45:13

Megértem, hogy elsírtad magad, én is imádom a karácsonyt, és utána tényleg mindig olyan üres minden. De Neked/Nektek már nem lesz az! Januárban leveszed a díszeket a fáról, a karácsonyi hangulatod elmúlik, de belenézel a kiságyba, és valami sokkal erősebb érzés kerít majd hatalmába! Nem fog hiányozni semmi, teljes lesz minden, és mintha mindig is így lett volna!

Legalábbis én valahogy így képzelem el a kisbabás létet...

Eriberi 2007.11.23. 18:44:26

És gondolj bele... jövőre mekkora szemekkel fogja nézni majd a fát, a csillogó díszeket, a csillagszórót... :)
Légyszíves írj majd ma még! :D Kösziii!!

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.23. 19:44:37

szia Cucka...iszonyatosan fárasztó napom volt, csak annyi erőm volt, hogy hozzátok benézzek...és addig nem fekszem le, míg nem jelentkezel...vagy helyetted valaki más... :)))))))))))))
úgy szeretnék Neked küldeni egy emailt...adventtel kapcsolatban...ha írsz a vorosbegy@freemail.hu-ra...
süti beállítások módosítása