Eleget teszek az óhajoknak-sóhajoknak és jelentkezem. :))) Kicsit zsúfoltra sikeredett a  hétvégénk, de én már csak azon csodálkoznék, ha egyszer nem?! :)))

Szombat: jó sokáig sikeredett aludnunk, csak annyit kértem HuncAputól, ne stresszelje ő se magát, ha nem úgy halad a takarítás/rendrakás ahogy szeretné, hiszen semmi sem ezen múlik... Hunc nem fog egynaposan összecsomagolni és máshová költözni, ha nem áll minden az élén a lakásban, mire megérkezik.... azért a  konyhaszekrényeket befejeztem! :))) Ennek köszönhetően volt egy kellemes reggelink és a csodálatos napsütésre és enyhe időre való tekintettel elhatároztuk elmegyünk abba a pilisszentkereszti kockásabroszos kisvendéglőbe, ahova szerettünk volna menni az egyéves házassági évfordulónkon, de aksi lemerülés miatt mégsem jutottunk el. Ebéd után kicsit sétálgattunk, aztán hazajöttünk. Estére átjött Ildi barátnőm és később Sóginő is. Mindketten kiegyensúlyozottabbnak tűntek, mint legutóbbi találkozásunkkor. Mindegyik beszélgetés végkövetkeztetése: mindenki pszichó , csak mindenki másképp...:))))
Este olyan gondolatokkal kecsegtettem magam álomba, hogy ha ma kitakarítom Dörzsi (tengerimalac) ketrecét és kivasalom a tornyosuló ruhakupacot (ami nem csak a Hunci kiságyát nyomta, hanem az én lelkem peremén is táncolt már pár hete....), akkor már igazán nem marad semmi elvégzendő számomra szülés előtt...

Vasárnap: még sokábbig bírtunk aludni és egy kettesben elköltött kellemes reggeli után, nekiestünk lájtosan a lakásnak. Dörzsördög kecója ragyog és a ruhák frissen vasalva a helyükön várják, hogy valaki újra összegyűrje és teleizzadja őket! :))) TáltosApu délután rendelt, én pedig ismét veletartottam, jobb nekem már ott a keze közelében... (közben para a távkuruzslásért, hogy ne legyen nagy baj és többször meg kellett hallgatnom HuncAputól, hogy mért kell nekem mindig mindenbe belefolyni?! :S) Kedvenc barátnőm tegnap jött haza Dajcslandból, odaköti most meló, ide meg suli, meg család, meg szerelem, egy hétig marad, közben nagy esélyekkel láthat 2:1 is meg külön állapotban is! Hihetetlenül magasak (ő is meg pasija is), teljesen liliputinak érzem magam mellettük... Bejöttek a  rendelőbe, meg Szőkeciklon barátnőm is (kellően nyúzott, holnap zéhá, csak megvillámlátogatott még 2:1 állapotomban és tejóistenezett, hogy mekkora a  Hunor-lak :))) ) Rendelésen sokan voltak, hamar eltelt az idő, aztán picit beültünk beszélgetni (nekem feltétlenül ennem is kellett valamit :D ), és nem olyan rég értünk haza. Ő a  barátnőm! (a dajcslandos, akinek most olyan a  haja, mint egy punk-eggyüttes énekeséjé :D)



8 komment

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2241807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.26. 08:14:58

szépek vagytok!
látom Te is sokat pihiztél hétvégén! :))))
bár nálatok akár már a szülés is beindulhat a pörgéstől...6 nap van hátra...hát ez annyira izgi, hogy nem is lehet rá mit mondani...

Meg lehet kérdezni, hogy Huncapunak milyen rendelője van?sok puszi nektek és alig várom már az első fotót HUncúrról :)))))))))

Pocakos Macska 2007.11.26. 09:11:20

Ez a "lehet, hogy ma születek?" a fejlécben nagyon klassz! :) Örülök, hogy tudtatok pihenni :)

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.11.26. 09:45:09

Már csak 6 nap. HuncÚr nagyon kicentizi :) Még ezt a 39 hetes terhesen meglehetősen pörgős hétvégét is kibírta bent, nagyon kényelmes lehet ott neki.

Kata763 2007.11.26. 09:57:16

Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól telt a hétvégétek! :)
Olyan jó, már csak pár nap, és a kezedbe tarthatod Hunorkát! :) Puszi!

Eriberi 2007.11.26. 10:23:36

Itt is nagyon köszönöm a távkuruzslást! :) Aranyosak vagytok nagyon!!!

Pöttye 2007.11.26. 11:52:43

:))) Reggel majdnem dobtam egy SMS-t, de visszafogtam magam..:)))

Ingrid 2007.11.26. 18:36:12

Nagyon csini a vonalzód. Hunci kérdezi: Lehet, hogy ma születek? :))))
A fotón nagyon csinosak vagytok!

Karol 2007.11.27. 18:28:39

Szia Banya! Látom megint egy jól sikerült a kép rólam...... mint aki már igencsak a pohár fenekére nézett:) Különben tessék igyekezni még szeretném látni HuncÚrt mielőtt elmegyek!!! Ha összehozod :)megigérem következőleg importálok Neked négercsókot deutschlandból:) Pussssz
süti beállítások módosítása