cucka 2007.11.29. 09:23

Karácsonyi dizájn

Este rengeteget kísérleteztem én is (mert megfertőztetek, beste lelkek! ;) ) a blogom karácsonyi dizájnjával, de mivel semmi sem lett szerelem első látásra (sőt sokadik rápillantásra sem lett az!), mindent töröltem... egyszer a  blogot is majdnem sikerült :S ...alig tudtam visszacsinálni ilyenné... Na, végül megbeszélve önmagammal arra jutottam, csak Hunorka születése után lesz megdizájnolva a blogom. :D ...elviekben még karácsonyig ráérünk...

Az éjszakánk nem volt zökkenőmentes... nem bírtam/bírtunk aludni... Hunc nagyon érdekes dolgokat művelt pocakon belül... ha érzelgősebb lennék (tejóég! még ennél is jobban ?!) , most azt mondanám, belülről simogatta a pocakom, majd voltak olyan részek, amikor azt hittem, kopog... remegett a pocakom láthatóan és ütemesen (?!) Na, így azért nehéz aludni, beleszámítva azt is, hogy kb. félóránként az aktív mozgatásnak köszönhetően pisilni jártam. :))) Olyan érdekes, Huncnak sosem voltak fájdalmas rúgdosásai, sosem bántotta a  belső szerveimet (nem taposta a  májam, nem ugrált a  veséimen...) , mindig élénken és erőteljesen mocorgott, de sosem okozott fájdalmat, mégha a  látvány alapján azt is gondolhatta a  külső szemlélő! :) A második trimeszterben volt kicsit elviselhetetlen ülni, mert Hunorka is ült azidőtájt bennem és tette mindezt úgy, hogy közben kisfejét a jobboldali bordáimhoz feszítette, ezért akkortájt jobbszerettem sétálni. :))) Amúgy, ha Hunorkában lett volna egy kis empátia-készség, akkor ma éjjel megszületik, nem is hagyott aludni, ő sem aludt és ráadásul a nőgyógyink és a  szülésznőnk is ügyeletes volt ma éjjel... én hajnalig bíztam benne, és figyelgettem a  vélt és valós jeleket, (egyszer még TáltosAput is majdnem beriasztottam :))) ), de semmi... pedig néha mintha fájdogált volna a derekam is, próbáltam időt mérni (mert úgy hallottam így kell ezt csinálni! :))) ), de persze, abszolút rapszodikus volt :), meg olyan furcsa érzésem is volt...aztán egyszercsak bealudtam... :)))

Ma délben megyünk le Fehérvárra CTG-re, és Nőgyógyászokgyöngye meg is akar vizsgálni. Pedzegettem este neki, hogy mi van akkor, ha Hunc olyan , mint az apukája és nem akar időben kibújni és ráhúz még 3 hetet? Sejtelmes választ kaptam, Hunorka nem fog ráhúzni 3 hetet...:))))

Na, elviszem megfürdetem Huncit, aztán készülődöm Fehérvárra... (azért most leviszünk már mindent... hátha ;) ) CTG után jelentkezünk, szerintem koraeste lesz belőle.


A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr83246332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2007.11.29. 10:33:24

Akkor most koraestig lehet izgulni :))))
Jaj nagyon ügyesek legyetek :))))))))

Niki- picurAnyu 2007.11.29. 10:48:47

Várunk nagyon Cucka a hírekkel. :)

Pöttye 2007.11.29. 14:37:42

Várjuk-várjuk!:)))

Ingrid · http://simoningrid.com 2007.11.29. 16:38:49

Izgatott vagyok, remélem este még bejelentkezel :)
Karácsonyi design: a blog.hu-n kicsit másképp működik, mint mondjuk nálam, de nem lehetetlen. én amikor designt váltok, mindig fél napokat töltök a gép előtt :(
süti beállítások módosítása