cucka 2007.12.01. 23:56

Ma éjszaka utoljára

Eltoltuk a  Tesózást a Helyszínelők utánra, ezért csak most értünk haza, közben megint volt egy "rohamom", újabb 10 perces fájásokkal, amik indulás előtt ismét elmúltak. Most méhösszehúzódások vannak néha, amik Huncnak nagyon nem tetszenek (mondjuk nekem se tetszene, ha az eddig kényelmes és megszokott lakosztályomat valaki abronccsal akarná összeszorítani felülről :S). Most pedig  azt gondolom nyugovóra térünk, amik még  tudok.
Tudom, lassan tényleg kezdhetek őrültnek tűnni, de ismét nyugodtabb lett a  lelkem, mert délután eszembe jutott, hogy én hanyag és gondatlan feleség vagyok, aki felelőtlenül készül elmenni csak úgy szülni és itthon fel se tölti az élelmiszer készletet itthonmaradó férjurának, és mi van akkor ha ez a  szegény pára addig éhenhal?! :)))) Mondjuk ezt HuncApu esetében elég nehéz elképzelni, de mi van, ha mégis?! :)))
Nos, ez a  teher is legördült rólam...:))))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr38249319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabó 2007.12.02. 10:55:37

Ééééééés....0 nap!!!!! Ha Hunc "késik", mínuszba megy majd a (vissza)számláló?

cucka 2007.12.02. 12:37:58

Nemtom...eddig még nem láttam ilyent... mindenki hamarabb szült, nem később... :S :DDD
süti beállítások módosítása