Helénától kaptuk a  játékot, amelyben Hunor 3 kívánságáról érdeklődött. Hunc tegnap óta gondolkodott a kívánságlistáján, éjszaka 3 órát ébren is töltött azon rágódva, hogy még véletlenül se maradjon ki semmi fontos kérés. (az ébrenlét okához hozzájárult részben az is, hogy kedves idösanyja estére jól belakott egy kis olaszos-fokhagymás tésztás dologból- tuti recept hasfájásra!).
Végülis megszületett a kívánságlista:

1. Anya még sokáig ilyen finom tejcivel lássa el (még az is belefér, ha néha-néha elcsábul és a fűszeres ételektől pocifájást is okoz neki ;) )

2. Apa továbbra is liftezzen vele (ez a  játék abból áll, hogy Apa kézben tartja gyermekét fejmagasságban, majd hirtelen legugol vele... ) és fürdesse olyan pasisan vagányul, amitől minden Anyuka sikítórohamot kap (vagy oda sem mer nézni :D)

3. ...hogy mindig ez a  szeretetburok ölelje körül, ami most...

Hunor pedig Nórika és Nikike kívánságlistáját is szívesen elolvasná! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr30290916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.09. 23:49:50

Úgy látom ezek mind megoldhatók :) Anya és Apa mindig veled és melletted lesz és mindig a kívánságaidat lesik.
Szerencsés kissrác vagy ezekkel az áldottjó szülőkkel ;)
süti beállítások módosítása