cucka 2008.06.01. 18:36

Leánybúcsú

Tegnap HuncAnyu keresztanyujának (régodalett) lányságát búcsúztattuk vidáman, kicsiny tengerünk egy meghitt kis nyaralójában. A közös bulikon jól összeszokott lányok jelenléte garantálta a sikert.



Drága Borsókirálylányunkról titkon ugyan tudjuk, hogy tökéletes a vőlegénye számára, ám mégsem adtuk oly könnyedén, rátermettségét bizonyítania kellett számtalan személyes (mondhatni néhol egészen intim!) játék keretében.  Persze mondanom sem kell, hogy kisfiam csodaszép keresztanyját (aki nem utolsó sorban élénken rajta tartja ujjbegyét a blogunk mindennap pulzáló erecskéjén, sőt már pár általam ajánlott babablogra rá is kapott!), - fájó szívvel bár-, de odaadjuk jövő hét végén, annak a csodálatos embernek, aki számára rendeltetett.

Számunkra is nagy lépés volt ez, hiszen ez volt az első elszakadásunk Huncossal egymástól. Igen, bizony, a fiúk kettecskén maradtak és nagyon jól vették az élet gördítette akadályokat. Napközben szinte fel sem tűnt Hunornak, hogy nem vagyok, az ebéd utáni sziesztája alatt léptem le ugyanis. Ébredéskor kicsit csodálkozott, hogy nem engem pillant meg először, de a cumisüveg láttán, megbékélt. A srácok nagyokat sétáltak, este együtt fürödtek (ezt majd részletesen kikérdezem, hogyan valósult meg), és Huncos időben ágyba is lett parancsolva. Ekkor kicsit nehezebbre váltott a pálya: Hunc rádöbbent, hogy nem vagyok itthon, hosszas tutujgatás után (majd 11 órakkor), volt hajlandó elaludni, akkor is az általam már viselt és a szagomat átvett ruhadarabok szoros gyűrűjében. Természetesen éjjel felébredt, HuncApu szerint ekkor már egyre morcosabban követelte megjelenésemet, majd K.O.-ra ette magát és hajnalhasadásig aludt. Hogy eközben pár kilóméterrel odább mi történt Idösanyjával? Először is nagyon nehezen oldódott fel, szoros élettársi kapcsolatra (de nevezhetjük ezt egy újabb végtag kinövésének is) fejlesztette telefonnal való viszonyát, majd sms párbajt vívott Élete Értelmével, kisded állapota felől -mintegy mellékesen- érdeklődve. Megnyugodva nagyokat nevetett a szórakoztató feladatokon, mélyeket beszélgetett hosszú ideje nemtalálkozott barátnőkkel és... gigamennyiségű tejet termelt. Bezony ám: annak ellenére, hogy a kemény mag, (melynek Borsókámmal mi is szerves részei voltunk) kitartóan reggelig beszélgetett, és megváltotta a világot, üvegszámnyi tejet termeltem, az éjszaka alatt röpke háromszor kellett magára hagynom a társaságot, hogy megszabadulhassak Pamela Andersonos méretűre duzzadt tárolóedényeimtől. Szóval asszem megvan a tuti tejfakasztó recept: kortyolgass el egy sört, rengeteg jeges, mentalevéllel ízesített leheletnyi alkoholt látott koktélt, egyél egy finom bográcsost, találkozz régnemlátott barátnőkkel, élvezd a napsütést, a friss illatokat, engedd be a madárcsicsergést a lelkedbe, nosztalgiázz, engedd, hogy körülvegyen a barátaid szeretete, engedd el az otthoni görcsöket és garantált a -minden megerőltetés nélkül-, közel litykónyi tejci alig 24 óra alatt...

...de azért annyira jó volt hazajönni és magamhozölelni csöppmanót és látni a felderült kis arcán, hogy némá, anya hazajött!

16 komment

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr10498101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy 2008.06.01. 21:20:32

jajj de jó lehetett. csuma írigy vagyok. :-)))) Olyan jól írsz. Született blog író tehetség vagy.

Pocakos Macska 2008.06.01. 21:37:15

Szuper lehetett :) Azért fél év után ez igenis járt kedves Anyuka :) Apropó holnapra boldog fél születésnapot :)

Ingrid 2008.06.01. 21:37:26

Igazán jó lehetett ikikapcsolódni végre gyerek nélkül is :) Erről beszéltem, ilyenkor aztán beindul minden... még a tejtermelés is :)

A fiúknak pedig külön dicséret jár, így kell a kedvében járni Anyának :)

Baybee · http://baybee.freeblog.hu 2008.06.01. 23:46:44

Örülök, hogy jól érezted magad...

micka 2008.06.02. 08:03:08

Borsónak ezúton is soksok boldogságot, sok türelmet és sok KisBorsót:-))

te meg Cucc, jól teszed, hogy időnként töltődsz, nem csak a tejtermelésnek tesz az jót:-))

Csillus · http://dilidomino.freeblog.hu 2008.06.02. 08:19:43

Igaz nem a posthoz illik, de:

Nagyon boldog feledik születésnapot kívánunk Hunornak! :) További minden jót,

Csillus és a banda

Ui: ezt a leánybucsus beszámolót élvezet volt olvasni:))

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.06.02. 09:19:01

Boldog fél évet kicsi Hunc!!!!!

Renátababa · http://www.renatababa.blogspot.com 2008.06.02. 11:47:30

Isten éltessen sokáig Hunc Úr! 6 hónapos korodat elérve gratulálunk,légy szüleid szeme fénye!!!

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.06.02. 12:32:47

Először is! Nagyon Gratulálunk a 6.hónapos mérföldkő betöltéséhez!
Másodszor: Apának gratulálunk, hofgy ilyen jól feltalálta magát és még Anya pólóját is neked adta.
Harmadszor: Anyának több okból is gratulálunk.
1. ott mert hagyni Apára:-)
2. tejcsárdához
3. azért sikerült kikapcsolódnia is.

Lili · http://biborszel.blog.nlcafe.hu/ 2008.06.02. 14:07:03

Micsoda buli, húúúúú de jó volt Neked.
Huncnak pedig boldog féléves évfordulót, puszi:)

cucka 2008.06.02. 14:07:59

Édesek vagytok, nagyon! Borsókámnak gratulációkat átadom, saját sok kisborsós kívánsággal együtt! ;)
Amúgy, így utólag, nem is volt olyan nehéz az elszakadás egy éjszaka erejéig... :) HuncApu meg valóban dícséretet érdemel, nagyon hősiesen helytállt, bár alaposan lefárasztotta Szemefénye! ;)

Lyndy 2008.06.02. 16:00:28

Nagyon boldog hófordulót kicsi Hunor.

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.06.03. 12:47:27

Hát akkor ez lehet, hogy ez lesz a recept a tejtermelés-serkentésre?! :D Örülök, hogy jól érezted magad, mert bizony kell (és talán még egy kicsit jól is esik) a manók nélkül szórakozni néha. Puszi!

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.06.03. 12:48:10

Az első ez-t vond le a mondatból ;)

Mazsola01 2008.06.03. 20:43:24

Írtam én már, hogy nem lesz gond a Fiúkkal, HuncApu ügyesen megoldotta a dolgokat! :)) Elhiszem azért jó volt viszont látni őket! :)
Örülök, hogy jól sikerült a lánybúcsú!
süti beállítások módosítása