Kedvenc nyálcsorgatós meitai-os oldalam játszani hív. Éppenhogy nem csúsztam még le róla, és bár van már pár igen tutkó hordozóeszközünk, ez is valami olyasféle szenvedély, mint a nőknek a cipő/táska/ékszer/kozmetikum (megfelelő rész aláhúzandó) : sosincs elég belőle ahhoz, hogy ne essünk szerelembe egy újabb iránt.

Hm. Ebbe a korondi tulipiros mintájúba nagyon bele tudnám képzelni Minkeszt, akárcsak ebbe a csodaszarvasosba Huncost (bááár, elképzelhető, hogy hoszasan már nem időzne benne):

Ismét a szülinapos ajándékoz, Márti egy csodaszép hordozót sorsol ki holnap a jelentkezők között, játékszabályok és részvételi felvételek ehelyt találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr882090118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eriberi33 2010.06.18. 11:18:03

Jajj de gyönyörűségesek!!!!
És most úgy sajnálom, hogy este 22:46 után nem kukkantottam be hozzád, így lecsúsztam a játékról... :((((( Pedig az a madaras... jajjjj.... :)

És tök igazad van, tényleg olyan, mint a cipő meg a táska... ;)

cucka 2010.06.20. 16:40:43

@Crear_alien: sajnálom, a negatív tapasztalatot! :( És azt is sajnálom, hogy ennyire nem sikerült közös nevezőre jutnotok. Remélem, most minden rendben fog zajlani átadás-átvételnél.
süti beállítások módosítása