cucka 2010.10.29. 22:04

Táplálkozik

Kismici étkezési ritmusával sosem volt problémánk. Lassacskán leáldozóban van a  kétlábonjáró tejtározója ideje, már csak a táplálkozás utáni szomjoltókra használ, valamint az iccakai párkortyokra.

Régóta egyedül eszik, gyakorlatilag a hozzátáplálódás első percétől kezdve hagytuk, hogy élvezze, hogy maga csippentheti fel a tányérből a darabos ételt, hogy maga választhat mit szeretne enni. Pár napja az ölemben ülve megragadta a villámat és a sokathasználtak rutinjával, a célnak megfelelően applikálta. Kicsit segítettünk felszúrni a tésztát, tetszett neki, gurgulászva kacagott a sikerén. Az aznapi vacsora ennek fényében telt: Buncilány mindenkit etetett, a legjobban ennek Huncos örült, aki az etetőszék mellé állva, szájtátva várta a falatokat.

Ma kiskanállal próbálkozott, kevesebb sikerrel, ezek már a végső pörköltszaftos krumplidarabkák voltak:

Háttérben -természetesen- Hunor hallható, aki először azt nehezményezi szenvedő hangon, hogy ő bizony nem bírja kettévágni a krumpliját (nem vág, nem vág, én nem), a folyamatos csattogás ellenben azt igazolja, hogy mégiscsak sikerült neki, aztán a sikkantás és a náni potó pedig egyértelműsíti, hogy mellékszereplőnk szeretne újra rivaldafénybe kerülni. De most nem hagytam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr982408841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WildShycu · http://igazvilag.freeblog.hu/ 2010.10.30. 19:02:31

hát ezen a laza profizmuson lehaltam.
Amúgy persze, hogy most Hunci nincs rajta...hiszen a hasonmásának is kijár a külön szerep ;) komolyan, a mosolya, a huncut nézése, nagyon hasonlítanak :D
ja, és az a hanyagul dobálódzás egyik kézből másik kézbe, majd tányérba a kanállal...szerintem csak téged viccel meg, és igazából lustaságból nem használja rendeltetésszerűen. túl jól ügyeskedik vele ahhoz, hogy elhitesse velem, kanállal nem menne a dolog.

Nani 2010.10.31. 11:16:18

Becarás, hogy milyen gondossággal nyomja befelé a falatot, nehogy kárba vésszen egy morzsányi is..:)

cucka 2010.10.31. 16:39:24

@WildShycu: ugye, hogy egyre jobban hasonlít a két tojásom egymásra?
@Nani: tényleg akkurátusan betermel mindent. :)

WildShycu · http://igazvilag.freeblog.hu/ 2010.10.31. 23:50:31

hát, az a jellegzetes mosoly letagadhatatlan.
süti beállítások módosítása