A szemfülesebb függők már biztosan tudják, hogy idén tavasszal is útjára indult a mára  példátlan népszerűségre szert tevő civil blogkezdemény, a Segítsüti. Idei támogatottjuk a Down egyesület lesz és az előző év tapasztalatait levonva, két szálon futnak az események: van mód magánemberként és cégként is ringbe szállni. Nem marad más dolgunk/dolgotok, mint rákattintani az alábbi képre, megcsodálni az ínycsiklandó desszerteket, kiválasztani az igazit és licitálni!

A licit ma indult és április 2.-án, szombaton 23 óra 59 perckor zárul!

Csak, mert már rég volt róluk fotó, így ücsörögnek a konyhapulton (és felváltva piszkálják egymást), amíg készül az ebéd:

(és a "bádit dobjuk fel egy laza nyáriruhával" kombinációt pöttömpanna maga találta ki, hozta-kérte-ráadtam-örült-elégedettkedett-így én is)

Egy reggeli 14+2-es, és azért emelném ki, hogy reggeli, mert délutánra, rejtélyes okokból kifolyólag (gravitáció?) majdhogynem a duplájára ereszkedik-puffad:

És tegnap lett volna az újabb dokker-látogatás, de zsinórban, egymást követő (két) keddenként szülésre viharzott el a magánrendelése közepiből, így jövő hét kedd a következő megcélzott dátum.

süti beállítások módosítása