Az első hajvágásán felbúzdulva (ami ezév jaunár 9.-én esett meg), lelkesen jelentkeztem be kedvenc fodrász-barátnőmhöz tegnap délelőttre. Pár hónapja még mosolyogva integetett a tükörképének, és türelmesen ücsörgött a fodrászköppeny alatt az ölemben, végig figyelve mit művelnek a fején a gondoskodó kezek a csattogó ollóval. Arra persze, sosem lehet előre számítani, hogy természetesen éppenekkor kel fel a gyermek hajnalok hajnalán, visszaaltathatatlanul. Ezért a fél 11-es időpont elég necces volt, a kocsiban már küzdött Huncos az álommanókkal. Talán emiatt vagy egyszerűen nem volt ráhangolódva erre a maceratúrára Hunor hajvágása botrányosra sikeredett, előbb csak halkan tiltakozott, majd egyre panaszosabban, végül hatalmas krokodilkönnyeket potyogtatva ikegett az apja oltalmazó karjaiban, miközben már az egész szalon igyekezett jobbkedvre deríteni a vígasztalhatatlan fiatalembert. Nem sikerült.

Pedig az eredmény önmagáért beszél:

Aztán a küzdelemben annyira lefárasztotta magát, nomeg az utána következő játszóterezésen, meg talán egy kis bacit is átadtam a gyermeknek, hogy hazaérve egy röpke négyórásat aludt, amire babakora óta nem volt még precedens. (vagy talán még akkor se). Közben volt egy nemhivatalos FiTyE is (tréfás kedvű férjuram nevezi így a szerdánkénti BMK-t, az ÖTyE után szabadon), melynek keretében a jókedvűre aludt Hunormanó oly kitörő szeretettel ölelgette meg Anitát, és igyekezett betuszkolni őt a nappaliba, hogy szegény kislány csak megszeppenten pillogott hol az anyjára, hol a Hunorra. Aztán persze, csak sikerült Huncosnak egy kis felborítós erőszakot alkalmaznia, amikor pedig arra kértem, kérjen bocsánatot Anitától, mert fájdalmat okozott neki, belevigyorgott Kata (Anyuka) arcába és belemászott az ölébe. (van olyan, hogy valaki genetikailag strébernek születik?)

Rafkós kis manipulátorunk van. Evvan.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr641162932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2009.06.04. 12:54:22

Nagyon helyes kis fickó! Jól áll az új frizura neki.
Huncutok ezek a gyermekek, nálunk is hasonlóképp zajlott a fodrászat: elsőre hagyták, mire elhiszi az ember hogy ez menni fog legközelebb is, akkor csakazértse működnek együtt velünk. Persze a kevés alvás sem tett jót a projectnek.

vorosbegy71 2009.06.04. 12:54:45

jaj Istenem olyan nagyok már, nézem Huncost és nézem Barnit, olyan nagy csibészek, pedig most drukkoltuk végig az ünnepek környékét :)
furcsa lesz majd megint egy icipici babához nyúlnod, főleg egy Huncpeluscsere után :))))
irtó nagyfiús lett :)

masika 2009.06.04. 12:54:48

Nem lett ez olyan rossz, nagyon jól áll neki! Szerintem a következő fodrászkodást, már sokkal jobban fogja viselni (főleg ha előtte kialussza magát).

Pocakos Macska 2009.06.04. 14:44:55

Nagyon jó lett a haja :) Az előző bejegyzésen meg jókat mosolyogtam :)

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2009.06.04. 22:46:47

Boldogságos másfelediket! Hihetetlen, hogy már kétszer is vágták a haját Huncnak. Milánnak még egy vágásra való se jött össze ;)

Bongianyu · http://blog.bongor.hu 2009.06.05. 12:46:24

Csak az Egészséges Erotika című filmből tudok idézni "Hűűű de form!!" Nagyon sármos a pasid! Nálam elsőre se hagyta a vágást... Másodikra már csak erőszakkal ment, a harmadikat még nem mertem bevállalni... :D
süti beállítások módosítása