Csak ámulok-bámulok ennek a szépfiúnak a stílusán, nomeg azon, hogy honnan is vonzza be ezeket, mer' az apja itthon hótziher, hogy nem így beszél velem.

Este úgy de úgy megtáncoltatta a meglátogatott barátaink 4 és fél éves Szonjusát, hogy mi csak pillogtunk, aztán kardozott is vele, szépen felényújtva csatába hívta, majd összekuckósodva Süsüt néztek. Én meg őket. Kikerekedett szemekkel. (aztán Huncos a babakonyhában vacsorát főzött kettejüknek, amit kisasztalnál elfogyasztottak, majd konszenzusra jutottak ovikezdés ügyben is. Jófejek, megvárják, míg kigyüvök ebből az ugatósdiból, aztán kezdünk is)

Ülnek a kádban kishugival, a szokásos vízi háborúk egyike zajlik, ami bokáig érő vizes fürdőszobát, és átlag negyed óra nyugalmat okoz nekem. A szöszmötölés-sikongatás alapzaját egyszer csak Don Juan cinegehangja hasítja ketté: Királynőm! Óvatosan bepislantok az ajtó résén és még elkapom azt a mozdulatot, amint Hunor fejét lehajtva átnyújtja kedvenc tűzoltóautóját megilletődötten kuffertvakargató Minkucinak. (megint kiütődött sejtelmesen a csepplány és most viszket is neki)

Fodros-csipkés fehér bádit választ a bratyó Huginak, ráadom, Hunc elégedetten szemléli, majd közli szép. Látom, valami még van a bögyében, kis hatásszünet után füligérő vigyorral így fogalmaz: pillangó, egy tündérpillangó.

Ma pedig a legszebb bókot kapta Minkus tesótól, miközben tipegett az egy számmal nagyobb macis overáljában, Eperke. Ez most Huncos kedvenc rajzfilmje. Igen, még mindig a végletek embere.

Én nem tudom, mi lesz itt, de ha ez a tendencia megmarad és nem veszít Minimacsónk a fiatalos lendületéből, igen komoly hölgykoszorúval kell nemsokára szembenéznem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr222716291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2011.03.06. 21:39:39

Jaj, mennyire zabálnivalóan aranyos! Büszke lehetsz a kis dzsentlömenre. :)

Dius_78 2011.03.06. 21:47:21

Imádnivaló. :)
Elképzeltem a jelenetet, ahogy átnyújtja hódolattal azt a kedvenc autót. :)))

Minkusnak kevertess a fenekére külön kencét, arra másik kell, nem elocom-hydrosum, és nem is sima hydosum, hanem valami vazelines-ftorocortos. Mondanék arányokat is, ha még emlékeznék rá.

Puszi nektek. :)
U.i.: Azt álmodtam, lányod lesz.

motymoty 2011.03.07. 09:20:24

Hunor egy igazi, tökéletes Béla. :D

2011.03.07. 12:07:39

@motymoty: Le is foglalóznám az egyéves lányomnak... ideális korkülönbség :)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2011.03.07. 15:21:38

Nekem meg csak az jutott eszembe, hogy néhány hónapja még szinte egy szót sem beszélt "embernyelven", most meg tessék, egy Csokonai veszett el benne:))))

ilgya1 2011.03.07. 22:11:55

Hölgykoszorú??????Juj de jó!!!!!
Simán megfog ezzel is birkózni kismacsónk:)édes!!!

tsetten 2011.03.08. 14:59:39

Hát aláírom: nincs jobb egy udvarlékony bátyjnál:) Ez az Eperke Gábornak is bekattant, kissé gyanúsnak tartottam, de látom, hogy ez most trend:)

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2011.03.10. 09:19:39

hja kérem, aki Úr, az Úr. a név meg kötelez ugyi :)))

drága Cuckám, egy postacímet kérek szépen Tőled, mélben, vagy fb-n, mert a cipik türelmetlenül várják a találkozást Minkakirálylánykával :)))
süti beállítások módosítása